Supraviețuitoare de cancer pulmonar dată jos de taxi pentru că a cerut șoferului să poarte mască. Silviu Dehelean: „Mama mea și-a chemat azi un taxi. Dupa discuțiile de rigoare cu privire la contractul de transport, i-a cerut respectuos taximetristului să își pună mască. Răspunsul a fost scurt”:

(Last Updated On: July 13, 2020)

Silviu Dehelean a povestit pe Facebook cum mama sa a fost dată jos din taxi pentru că a cerut șoferului să poarte mască.

Silviu Dehelean: „Mama mea și-a chemat azi un taxi. Dupa discuțiile de rigoare cu privire la contractul de transport, i-a cerut respectuos taximetristului să își pună mască. Răspunsul a fost scurt: “La mine în taxi nu se poartă mască!” și a fost urmat de oprirea mașinii și debarcarea pasagerului. Ca să înțelegeți mai bine, mama mea este supraviețuitoare de cancer pulmonar.

Supraviețuitoare de cancer pulmonar dată jos de taxi pentru că a cerut șoferului să poarte mască. Silviu Dehelean: „Mama mea și-a chemat azi un taxi. Dupa discuțiile de rigoare cu privire la contractul de transport, i-a cerut respectuos taximetristului să își pună mască. Răspunsul a fost scurt”: 1

În aceeași ordine de idei, azi s-a mai amânat o dată legea carantinei iar canalele oficiale și neoficiale ale PSD pun sub semnul întrebării măsurile necesare și situația în care ne aflăm.

Fiecare zi de întârziere în adoptarea legii înseamnă vieți pierdute, fiecare comunicare publică care pune realitatea virusului și a situației sub semnul întrebării se va traduce în pagube economice și locuri de muncă.

E cazul să ne trezim și să reîncepem să ne protejăm, în primul rând viața, apoi economia și societatea”.

Comisia juridică a Senatului urmează să reia, luni, dezbaterile asupra proiectului de lege privind carantinarea şi izolarea. Sâmbătă, forul a decis, la solicitarea reprezentanţilor PSD, amânarea până luni a dezbaterilor asupra acestui proiect de lege, anunță Hotnews.