Florin este polițist în UK, iar Marko este polițist în Austria. Ce au în comun băieții ăștia? Ambii sunt români și sunt foarte apreciați de către colegi

(Last Updated On: July 15, 2020)

Doi polițiști români, unul aflat în Marea Britanie, altul în Austria, sunt foarte apreciați în țările de adopție pentru munca pe care o depun.

Cei de la Polițiștii au umor au scris pe Facebook: „Salutări din Marea Britanie și Austria! Florin este polițist în UK, iar Marko este polițist în Austria. Ce au în comun băieții ăștia? Ambii sunt români și sunt foarte apreciați de către colegi.

Florin este polițist în UK, iar Marko este polițist în Austria. Ce au în comun băieții ăștia? Ambii sunt români și sunt foarte apreciați de către colegi 1

Florin tocmai mi-a transmis că azi noapte au prins un individ băut la volan. Mașinile de serviciu au toate asigurări de tip CASCO, sunt și inscripționate, dar mai ales NEINSCRIPȚIONATE. Se stă “la pândă” la greu pe toate arterele.

Marko este polițist în Graz, departamentul LPD Stmk EE (Landes Polizei Direktion Steiermark), în traducere, așa cum mi s-a spus, un fel de echipă de intervenție din cadrul Inspectoratului General al Poliției din Austria.

Mașinile de intervenție sunt, de asemenea, asigurate pentru absolut orice fel de eveniment rutier, foarte puternice. Le-am transmis că și noi avem la fel. Am râs toți.”