FELICITĂRI! Elevi de 10 la Bac. Au luat nota maxima fără meditații, învățând pe brânci la licee de provincie lipsite de “pretenții”

236 de elevi au obținut nota maximă la examenul de Bacalaureat din acest an. Dintre aceștia, câțiva s-au remarcat prin faptul ca au obtinut performanta la licee de provincie fara pretentii și fără meditații.

Mihaela Coroaba a absolvit profilul economic al Liceului Tehnologic “Haralamb Vasiliu” din Podu Iloaiei, judetul Iasi. A sustinut examenul de Bacalaureat la limba romana, matematica si geografie si a obtinut rezultate excelente, in ciuda conditiilor speciale din acest an. “Nu e tocmai usor sa stai tot timpul in casa si sa inveti. N-am facut nicio meditatie in particular. Am asistat la orele online pe care profesorii le-au tinut cu toti elevii din liceu si am lucrat si in particular, singura”, sustine absolventa pentru ziare.com

FELICITĂRI! Elevi de 10 la Bac. Au luat nota maxima fără meditații, învățând pe brânci la licee de provincie lipsite de "pretenții" 1

Vlad Negru este absolvent al profilului de filologie al Liceului Teoretic Zimnicea din jud. Teleorman. A sustinut examenul maturitatii la limba romana, istorie si geografie. Ajutorul profesorilor de la clasa i-a fost de ajuns pentru a putea obtine nota maxima la examenul de Bacalaureat. “Mi-a fost putin mai greu sa ma pregatesc decat in general deoarece interactiunea fizica a fost inlocuita de cea virtuala. In rest, am invatat de-a lungul celor patru ani de liceu deoarece am avut profesori care si-au dat interesul si a trebuit sa ma pregatesc pentru lectii. A fost destul de natural sa invat in toata aceasta perioada”, sustine absolventul.

Diana Rusu este absolventa profilului de stiinte sociale al Liceului Teoretic “Mircea Eliade” din Lupeni, judetul Hunedoara. Examenul de Bacalaureat l-a sustinut la limba romana, matematica si istorie. A reusit aceasta performanta pentru ca a invatat constant in cei patru ani de liceu, iar materiile ei preferate au fost limba romana si istoria.

Diana si-a facut un program pentru a putea invata, dar nu foarte strict. Intr-o saptamana se pregatea la istorie, in cealalta la limba romana. “Pot sa spun ca, in lunile astea, avand foarte mult timp liber, am putut sa mi-l dedic studiului. M-am pregatit singura. N-a fost foarte greu sa obtin o nota peste 9, dar de la 9 pana la 10 este cel mai dificil”, declara absolventa.