Elena Calistru: „Impresionant interviul cu Andreea Esca. A zis simplu și uman că se simte vinovată că a lăsat garda jos. Că putem avea mai multă grijă dacă nu vrem să luăm acest virus nenorocit. Că trebuie să avem încredere în medici. Că virusul există și că a simțit-o pe pielea ei”

(Last Updated On: July 20, 2020)

”Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii, și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți 3.” – a spus Andreea la Știrile Pro TV de la ora 19.00.

Jurnalistul Ovidiu Vanghele:Absolut corecta si onesta ieșirea Escai, cum spuneam.

Elena Calistru: „Impresionant interviul cu Andreea Esca. A zis simplu și uman că se simte vinovată că a lăsat garda jos. Că putem avea mai multă grijă dacă nu vrem să luăm acest virus nenorocit. Că trebuie să avem încredere în medici. Că virusul există și că a simțit-o pe pielea ei” 1

Putin cam intarziata, daca e sa-i caut eu nod in papura, dar femeia a argumentat clar acest delay, si o cred: n-a putut, pentru ca sotul ei era pe aparate, nu-i ardea de mesaje moralizatoare. Fair enough, caci este, cum spunea si ea, un om. In plus, daca scria ceva, orice, chiar si doua randuri, ar fi fost cioclii astia chiloțari din “presa” ciorchine pe la Babes pe la poarta.

Una peste alta, bravo, Andreea! Chapeau! Exact ce asteptam de la un om sanatos la minte si constient de influenta pe care i-o aduce vizibilitatea. Poate acum, dupa acest interviu, macar doi-trei turbati d-aia vor avea un minim dubiu atunci cand contesta pe dracu’ sa-i ia.

Chapeau, deci, pentru Andreea Esca si pentru echipa de la stiri, care a folosit absolut corect aceasta nefericita intamplare. Sanatate multa ei si familiei ei!

Si, inca o data, rusine mare, PROTV, pentru mizeria aia de notificare! (…)”

Elena Calistru: „Impresionant interviul cu Andreea Esca. Nici nu contează dacă are vreun rol experiența de ani de zile de tv.

A zis simplu și uman că se simte vinovată că a lăsat garda jos. Că putem avea mai multă grijă dacă nu vrem să luăm acest virus nenorocit. Că trebuie să avem încredere în medici. Că virusul există și că a simțit-o pe pielea ei.

Nimeni nu e fără greșeală. Însă contează enorm să învățăm ceva când o comitem”.