De ce e scump la noi? Radu Herjeu: „O doamnă, apropitară de hotel pe malul Mării Negre, se plânge că Bulgaria, Grecia și Turcia dau bani grei ca să strice imaginea litoralului românesc. Eu nu cred… că sunt chiar așa grei. Până la urmă, cât poate să coste un hacker care să schimbe prețurile pe site-urile de turism, astfel încat la noi să fie cele mai mari și nesimțite, sau să înmulțească stelele de la 3 la 4 sau 5 acolo unde serviciile sunt doar de 2?”

(Last Updated On: July 9, 2020)

Proprietarii de hoteluri de la litoralul românesc sunt depășiți de evenimente. Și pentru că nu-și pot explica de ce românii preferă să meargă în Grecia, unde este mai ieftin ca la noi, dau vina pe conspirație.

Radu Herjeu: „O doamnă, apropitară de hotel pe malul Mării Negre, se plânge că Bulgaria, Grecia și Turcia dau bani grei ca să strice imaginea litoralului românesc.
Eu nu cred… că sunt chiar așa grei.

Până la urmă, cât poate să coste un hacker care să schimbe prețurile pe site-urile de turism, astfel încat la noi să fie cele mai mari și nesimțite, sau să înmulțească stelele de la 3 la 4 sau 5 acolo unde serviciile sunt doar de 2?

În rest, sunt de acord, e greu să faci față invidioșilor pe turismul românesc”.

Dan Negru: „Cozile alea lungi de mașini cu turiști romăni care așteptă pe la granițe au și explicații!
De ce e scump la noi? Radu Herjeu: „O doamnă, apropitară de hotel pe malul Mării Negre, se plânge că Bulgaria, Grecia și Turcia dau bani grei ca să strice imaginea litoralului românesc. Eu nu cred... că sunt chiar așa grei.  Până la urmă, cât poate să coste un hacker care să schimbe prețurile pe site-urile de turism, astfel încat la noi să fie cele mai mari și nesimțite, sau să înmulțească stelele de la 3 la 4 sau 5 acolo unde serviciile sunt doar de 2?” 1

Uite una : ia încercați și muntele românesc nu doar marea românescă.
Am căutat Alpii Austrieci si Valea Prahovei.
Aceeași zi, aceleași condiții, același patru stele.

(Innsbruck a organizat de doua ori J.O de iarna)
Austriecii au netul minim de 1085 euro.
La noi minimul pe economie în mână e 280 euro.

( update- in comentarii am postat si inregistrarea video de cautare unde se pot vedea filtrele de cautare pentru 2 persoane, 4 stele, Valea Prahovei. Ma bucură daca intre timp au aparut schimbari in bine. Mai ales la preturi..😂)”