Daniel Fenechiu, liderul senatorilor PNL: „Nu exclud posibilitatea ca, dacă lucrurile scapă de sub control, să avem o nouă stare de urgență”

(Last Updated On: July 7, 2020)

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, spune că România ar putea reveni la starea de urgență dacă lucrurile scapă de sub control în ceea ce privește numărul de infectări cu coronavirus.

„În România, în perioada asta, a existat o majoritate parlamentară care a persiflat existența virusului Covid-19, că a existat aceeași majoritate care practic a incitat pentru nerespectarea măsurilor dispuse de Guvern, propuse de specialiștii în materie”, a spus Daniel Fenechiu, liderul senatorilor PNL, citat de digi24.ro.

Daniel Fenechiu, liderul senatorilor PNL: „Nu exclud posibilitatea ca, dacă lucrurile scapă de sub control, să avem o nouă stare de urgență” 1

„În situația în care cu adevărat lucrurile vor redeveni grave, nu vă îndoiți că Guvernul va lua măsurile de rigoare. Nu exclud posibilitatea ca, dacă lucrurile scapă de sub control, să avem o nouă stare de urgență”, a declarat el.

Starea de urgență în România a fost instituită între 16 martie și 14 mai.