Cum s-a infectat Adriana Trandafir cu coronavirus: „Am început să tuşesc…Dimineaţa, când m-am trezit, mai bine nu mă trezeam. Îmi era atât de rău…Am început să vomit….”

(Last Updated On: July 29, 2020)

Actrița Adriana Trandafir a povestit cum s-a infectat cu coronavirus și care au fost primele simptome.

“Am filmat la “Te cunosc de undeva”, pe 8 iunie, şi, pe 12 iunie, am fost invitată la “Chefi la Cuţite”. (…) Testimonialele mi-au fost luate într-o sală unde era aer condiţionat şi mi-a plăcut că era răcoare şi era bine, după orele alea petrecute acolo în platou.

Cum s-a infectat Adriana Trandafir cu coronavirus: „Am început să tuşesc...Dimineaţa, când m-am trezit, mai bine nu mă trezeam. Îmi era atât de rău...Am început să vomit....” 1

Am simţit că mi-e frig – şi la Marcel tot aşa a debutat – şi le-am spus să închidă aerul condiţionat. Am mers noaptea acasă, am mâncat o felie de pepene rece şi, de atunci, a debutat simptomatologia cu un inconfort la gât – ceea ce pentru mine nu este nimic grav pentru că fac foarte des lucruri de-astea – cu o senzaţie de roşu în gât. Era aşa o jenă pe care o am de fiecare dată când poate vorbesc mai mult, când poate țip.

Dar încetul cu încetul, în noaptea aia, am început să am temperatură – nimic deosebit – am început să tuşesc – nimic grav pentru că şi tusea face parte din viaţă – şi am avut senzaţia aia de sfârşeală, de oboseală. Am zis că sunt obosită şi până dimineaţă o să îmi treacă. Dimineaţa, când m-am trezit, mai bine nu mă trezeam. Îmi era atât de rău şi de greu… Îmi era greu să ţin ochii deschişi. Nu puteam să mişc capul, nu puteam să respir, parcă eram lovită de toate tancurile planetei.

Am început să vomit. Ieşeam la toaletă foarte des. Am început să fac frisoane, temperatură, dar eu am mai trecut prin lucruri din astea. Nu mi s-a părut nimic deosebit, până când mi-au dispărut gustul şi mirosul şi mi-a fost atât de rău încât nu mă mai puteam ridica din pat. Soţul meu a spus să chemăm un doctor. Am spus nu. Era weekend şi am zis că o să stau să zac şi o să îmi revin. Dar nu a fost aşa”, a spus Adriana Trandafir într-un interviu pentru emisiunea “Sinteza Zilei”, de la Antena 3, potrivit DCnews.