Cristian Paun: „Văd că e deranj mare cu madama Esca! Influensărele retrag una câte una pozele de la paranghelia cu masca la ceafă. Ușor, ușor. Să nu păteze imaginea divei inconștiente. Să nu cumva să se afle că, nepurtând mască, și-a băgat soțul în terapie intensivă.E mai bine să ascunzi mizeria sub preș?…”

(Last Updated On: July 15, 2020)

Andreea Esca a ales tăcerea privind infectarea sa cu coronavirus. Nicio reacție de când au început zvonurile îmbolnăvirilor. A dispărut și de la pupitrul Știrilor Pro TV iar Influensărele au început să-și șteargă pozele de la petrecerea unde nu s-au respectat regulile.

 

Cristian Paun: „Văd că e deranj mare cu madama Esca! Influensărele retrag una câte una pozele de la paranghelia cu masca la ceafă. Ușor, ușor. Să nu păteze imaginea divei inconștiente. Să nu cumva să se afle că, nepurtând mască, și-a băgat soțul în terapie intensivă. Nu, nu se cade… E doar o răceală, în cel mai rău caz…

Cristian Paun: „Văd că e deranj mare cu madama Esca!  Influensărele retrag una câte una pozele de la paranghelia cu masca la ceafă. Ușor, ușor. Să nu păteze imaginea divei inconștiente. Să nu cumva să se afle că, nepurtând mască, și-a băgat soțul în terapie intensivă.E mai bine să ascunzi mizeria sub preș?...” 1

E mai bine să ascunzi mizeria sub preș? Da de unde… Mai folositor ar fi fost să își recunoască tâmpenia pe care a făcut-o. Să nu recomande astfel de tâmpenie celor care o consideră o “valoare” sub nicio formă. Să aducă dovezi clare legate de ce înseamnă să iei ca prostul un virus înrudit cu HIV. Despre care nu știm încă prea multe.

Aștept cu nesaț știrile susurate de ea despre China! Va fi interesant!”

Într-un text publicat pe platforma Presshub, jurnalista Carmen Dumitrescu critică campania de ”rușinare publică” a vedetei Pro TV Andreea Esca, după participarea acesteia la o petrecere din stațiunea Olimp, unde nu s-ar fi respectat regulile de siguranță necesare în contextul epidemiei COVID, anunță Libertatea.

Public-shaming”-ul face ravagii în era internetului. Practic, astăzi, oricine poate fi umilit public și supus unui discurs al urii, fără a se mai ține cont de niciun fel de circumstanță atenuantă”, scrie Carmen Dumitrescu, care face referire la corul de critici izbucnit la adresa Andreei Esca, după participarea la petrecerea din Olimp.