Crina Dobre: „Pentru că alții au chiulit de la ore, nu îmi văd mama de șapte luni, nu o voi vedea nici în următoarele șapte, copilul meu nu-și va vedea tatăl încă un an, școala nu va începe în curte și-n clase și libertatea mea a fost încălcată de chiulul și distracțiile altora”

(Last Updated On: July 29, 2020)

Numărul mare de cazuri de COVID-19 din România este pus pe seama celor care refuză să respecte regulile de protecție impuse de autorități.

Litoralul și toate zonele turistice din țară au fost luate cu asalt în ultimele luni, iar masca și distanțarea socială aproape că a lipsit de aici.

Crina Dobre: „Pentru că alții au chiulit de la ore, nu îmi văd mama de șapte luni, nu o voi vedea nici în următoarele șapte, copilul meu nu-și va vedea tatăl încă un an, școala nu va începe în curte și-n clase și libertatea mea a fost încălcată de chiulul și distracțiile altora” 1

Crina Dobre a scris: „Pentru că eu am fost la școală când s-a predat anatomia, m-am protejat și-am tăiat vacanțele, petrecerile, terasele și vizitele din momentul declanșării crizei sanitare pe planetă.

Pentru că alții au chiulit de la ore, nu îmi văd mama de șapte luni, nu o voi vedea nici în următoarele șapte, copilul meu nu-și va vedea tatăl încă un an, școala nu va începe în curte și-n clase și libertatea mea a fost încălcată de chiulul și distracțiile altora.

N-am de reproșat, dar poate li se face rușine obrazului ălora care se comportă iresponsabil pe vremurile acestea periculoase.”

Cristian Paun a scris: „Tu, bâ, de le știi pe toate! Cum mai ești? E inutilă masca? Poate pentru tine… dar povestea asta nu e despre tine, narcisistule!

Dirijorul Filarmonicii din București ar fi luat virusul păcătos de la un doctor de la Spitalul 9. Asimptomatic. Purta mască dar o purta… sub nas. Că doar nu îl proteja pe el. L-a durut în stetoscop de pacienți. Omul e deja amintire pentru cei dragi..,

Doctor, da? Ai pretenții de la ei. Oare poate ridica ochii de sub mască?

El e doctor. Nu ca ăia de se opresc la eticheta de pe măști unde scrie clar, domnle, că nu te protejează pe tine masca deci… e în van? Nu e același lucru ca la eticheta de pe sticlele de suc sau snacksuri? Alea au literele prea mici! Ce contează dacă și acolo e vorba de alții dacă te cureți? Tot ăia dragi.

Mama ei de Ocultă Mondială! Suntem praf… Și pulbere!

Las că vine wichendul și o mai punem de o sărbă la mare. Cu masca la ceafă. Aferim!

Hai, Renate, nu zici nimic? Libertatea dirijorului contează? Sau e mereu vina mortului…

Mama ei de Ocultă Mondială!”