Codin Maticiuc: „Vreau să mă îmbolnăvesc mai târziu. Covid19 există și e din ce în ce mai probabil să-l luăm. Toți. Părinții mei sunt relativ în vârstă și mi-e puțin teamă pentru ei. Fetița mea are 15 luni și de câte ori a făcut cea mai mică febră m-am c…t pe mine, nici nu vreau să-mi imaginez dacă ar avea un coronavirus. Planul meu e…”

(Last Updated On: July 13, 2020)

Codin Maticiuc e convins că se va infecta cu COVID dar vrea cât mai târziu.

Codin Maticiuc: „Vreau să mă îmbolnăvesc mai târziu. Cam ăsta e planul meu.
Covid19 există și e din ce în ce mai probabil să-l luăm. Toți. Nu este o boală deosebit de gravă dar este una fatală pentru unii dintre noi cu niște probleme chiar minore, cum ar fi diabetul și astmul.

Codin Maticiuc: „Vreau să mă îmbolnăvesc mai târziu. Covid19 există și e din ce în ce mai probabil să-l luăm. Toți. Părinții mei sunt relativ în vârstă și mi-e puțin teamă pentru ei. Fetița mea are 15 luni și de câte ori a făcut cea mai mică febră m-am c...t pe mine, nici nu vreau să-mi imaginez dacă ar avea un coronavirus.  Planul meu e...” 1

Părinții mei sunt relativ în vârstă și mi-e puțin teamă pentru ei. Fetița mea are 15 luni și de câte ori a făcut cea mai mică febră m-am c…t pe mine, nici nu vreau să-mi imaginez dacă ar avea un coronavirus.

Planul meu e să-l iau cât mai târziu. Dacă e la toamnă, la toamnă. Dacă o fi la anul și mai bine. Există o șansă reală ca la toamnă sa avem o schemă de tratament funcțională și aprobată.

Oricum cu fiecare lună care trece doctorii, bazându-se pe cazuistica, sunt mai pregătiți. De asemenea mi-aș dori ca în cazul în care sunt asimptomatic sau cu o formă de boală ușoară sa ma pot trata, complet izolat, acasă.

Ma gândesc ca în viitor legea va permite asta și la noi ca în majoritatea tarilor europene. Ăsta e alt motiv serios pentru care prefer să-l iau mai târziu.

Asta e planul meu, asta ca să răspund celor care mă întreabă de ce stau mai ferit, explicându-mi sau ca pericolul nu există sau ca oricum o să-l luăm toți”.

Hotnews anunță că numărul total de cazuri de îmbolnăviri la nivel mondial a ajuns la 13.041.719, potrivit worldometers.info. Un număr record de cazuri confirmate în 24 de ore a fost înregistrat duminică, a avertizat OMS, țările vizate de acest trend fiind SUA, Brazilia, India și Africa de Sud. Din totalul cazurilor, 571.674 sunt oameni care și-au pierdut viața, iar 7.588.125 sunt pacienți vindecați.