Claudia Pirvoiu: „Un sibian crede că s-a îmbolnăvit de Covid pentru ca l-a tras curentul prin curte. A fost internat în spital împreună cu nevastă-sa și socrii. Soacra este acum pe secția ATI, cu mari probleme de respirație, dar sibianul din poveste susține că a ajuns într-o stare atât de gravă pentru că a tras-o curentul în salon”

(Last Updated On: July 13, 2020)

Un sibian depistat pozitiv cu COVID a cerut externarea după 10 zile pentru că nu crede că există acest virus. El este în continuare infectat. Soția ți socrul sunt în continuare în spital iar soacra este la terapie intensivă.

Claudia Pirvoiu: „Câteodată, prostia este atât de mare încât te șochează. Un sibian crede că s-a îmbolnăvit de Covid pentru ca l-a tras curentul prin curte. A fost internat în spital împreună cu nevastă-sa și socrii. Soacra este acum pe secția ATI, cu mari probleme de respirație, dar sibianul din poveste susține că a ajuns într-o stare atât de gravă pentru că a tras-o curentul în salon.

Claudia Pirvoiu: „Un sibian crede că s-a îmbolnăvit de Covid pentru ca l-a tras curentul prin curte. A fost internat în spital împreună cu nevastă-sa și socrii. Soacra este acum pe secția ATI, cu mari probleme de respirație, dar sibianul din poveste susține că a ajuns într-o stare atât de gravă pentru că a tras-o curentul în salon” 1

Sibianul a avut simptome ușoare și a cerut externarea după 10 zile, chiar dacă era pozitiv în continuare, grație deciziei CCR. Este nemulțumit de faptul ca i s-au dat prea multe medicamente. Dacă au efecte negative? Nu este prea impresionat de ceea ce ii spun medicii, și anume că fără medicamente ar fi fost mai rău. De altfel, în general nu crede ce spun medicii.

Chiar dacă soacra se află într-o stare gravă, iar vreo 3 consăteni au murit deja, sibianul este convins că s-a confruntat cu un virus banal, iar boala e o simplă viroză.

Câți ca el or fi in România? Ce poți face cu astfel de oameni?”

”Eu sunt sigur sută la sută că e vorba de o ușoară viroză. Tocmai de aceea, după toată povestea aceasta mi-am îmbrățișat și fata. Mesajul e atât de simplu încât nu mă crede nimeni, pentru că ceea ce spun eu duce la ideea că nu există coronavirus. Eu am probat pe pielea mea. E o simplă răceală. Am ajuns să vorbesc în șoaptă despre un adevăr pe care l-am constat pe pielea mea”, spune Nicolae Hîndorean, citat de Turnul Sfatului. 

„Dacă este o simplă răceală, de ce unul din membrii familiei este grav, în Terapie Intensivă? Am aprecia faptul că ați avea încredere că noi v-am tratat bine și că nu ați fi defăimător la adresa unor oameni care se sacrifică pentru sănătatea populație sibiene din luna martie, zi de zi la datorie”, spune dr. Victoria Bîrluțiu care l-a tratat pe sibian.