Bogdan Ocnaru: „Mda, as fi putut sa fiu la mare, sa stau sub umbrela si sa imi beau cuba linistit. Dar nu, stau in batatura. Si asta pentru ca sunt unii… “destepti”, care n-au tinut cont de nicio masura si au infectat juma’ de tara, au raspandit “cocomarla” de Covid pe unde au putut ei. Nu tu masca, nu tu spalat pe maini, nu pus mana la gura sau la nas, dupa tuse si stranut. Ca atat se poate, educatia lor are limite”

(Last Updated On: July 29, 2020)

Epidemia de coronavirus a polarizat România. În timp ce unii merg în vacanță la mare sau la munte, alții aleg să își petreacă timpul acasă și să respecte măsurile impuse de autorităție.

Jurnalistul Bogdan Ocnaru a scris pe Facebook: „Mda, as fi putut sa fiu la mare, sa stau sub umbrela si sa imi beau cuba linistit.

Bogdan Ocnaru: „Mda, as fi putut sa fiu la mare, sa stau sub umbrela si sa imi beau cuba linistit. Dar nu, stau in batatura. Si asta pentru ca sunt unii... “destepti”, care n-au tinut cont de nicio masura si au infectat juma’ de tara, au raspandit “cocomarla” de Covid pe unde au putut ei. Nu tu masca, nu tu spalat pe maini, nu pus mana la gura sau la nas, dupa tuse si stranut. Ca atat se poate, educatia lor are limite” 1

Dar nu, stau in batatura. Si asta pentru ca sunt unii… (nu ii injur public, desi nu cred ca m-as repeta vreo 5 minute, daca m-as porni) “destepti”, care n-au tinut cont de nicio masura si au infectat juma’ de tara, au raspandit “cocomarla” de Covid pe unde au putut ei. Nu tu masca, nu tu spalat pe maini, nu pus mana la gura sau la nas, dupa tuse si stranut.

Ca atat se poate, educatia lor are limite.

Da, din cauza voastra, ma, mi-am anulat rezervarea la mare, din cauza voastra mor oameni, din cauza voastra gem spitalele, iar oameni cu alte boli nu mai au loc. Din cauza voastra se duce dracu’ economia, din cauza voastra nu mai e nimic cum trebuie!

Aveam de gand sa mergem cu fii-mea, dar sigur ca nu o expun aiurea, dupa ce niste iresponsabili, cu creierul putin dezvoltat, se dau in stamba.”