Biciclist ucis de betonieră. Mergea cu viteză, avea căști în urechi și a ignorat semnul stop. Călin: „Propun introducerea măcar a unui curs de conduita preventiva cu atestat pentru a putea merge pe bicicleta pe drumurile publice daca nu ai permis deja”

(Last Updated On: July 31, 2020)

Un biciclist inconștient a murit lovit d o betonieră. Mergea cu viteză, avea căști în urechi și a ignorat semnul stop.

S-a întâmplat în Timișoara.
Biciclistul care a murit în urma accidentului avea 22 de ani și circula pe pista de biciclete, spun polițiștii. A traversat strada pe bicicletă exact în momentul în care autobetoniera vira la dreapta, pe strada Amurgului, anunță Tion.ro.

Biciclist ucis de betonieră. Mergea cu viteză, avea căști în urechi și a ignorat semnul stop. Călin: „Propun introducerea măcar a unui curs de conduita preventiva cu atestat pentru a putea merge pe bicicleta pe drumurile publice daca nu ai permis deja” 1

„Din primele cercetări de la faţa locului reiese că un bărbat de 34 de ani conducea un autocifarom pe strada Sever Bocu dinspre Dumbrăviţa, iar la un moment dat a efectuat un viraj la dreapta, pe strada Amurgului.

Un biciclist de 22 de ani, care circula pe pista pentru biciclete,avand aceeași direcție de mers nu a respectat semnificaţia marcajului stop de pe pista şi a traversat strada pe trecerea de pietoni aflandu-se pe bicicleta, intrând în coliziune cu autocifarom. În urma impactului, biciclistul a decedat”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Calin Brandabur: „Personal dupa tragedia de azi as propune introducerea macar a unui curs de conduita preventiva cu atestat pentru a putea merge pe bicicleta pe drumurile publice daca nu ai permis deja.

Este ridicol la ce nivel de lipsa de simt de autoconservare combinat cu aroganta si efectiv prostie, nivel la care au ajuns biciclistii care efectiv se arunca in fata masinilor crezand ca scapa doar cu cateva injuraturi adresare soferilor care ii apostrofeaza pentru nenumaratele abateri ELEMENTARE de la circulatie.

Nu conteaza ca e rosu, nu conteaza ca virezi in viteza la dreapta de ajungi pe mijlocul benzii intai, nu conteaza ca ai pista de biciclisti fie ea cum o fi, nu conteaza sensul circulatiei sau faptul ca traversezi 4 benzi ca bezmeticul, nu conteaza ca ocupi o banda intreaga tu tinand neaparat sa mergi in paralel cu consoarta, nu conteaza ca nu ai nici macar casca pe drum mixt cu pietre, de salopeta reflectorizanta nici nu mai e vorba.

Iar de trecut perpedes pe zebra… sa fim seriosi. In necunostiinta lor semnul triunghi cu varf in sus si bicicleta pe el nu este atentionare ce CEDEAZA trecerea…

Am ajuns sa ma minunez nu de infractori ce de aia civilizati care chiar respecta regulile elementare de circulatie…

Casti in urechi si capu jos. Se infoaie ca un cocos cand nevoit fiind sa faci manevre periculoase il apostrofezi cu claxonul… zilnic. Si vorbesc strict din experiente personale.

Azi a murit un inconstient. Pacat de viata irosita. Pacat de familia ramasa in urma si pacat de tragedia emotionala cauzata soferului…”