Andrei Ștefănescu, vindecat de coronavirus: ”Cineva m-a gonit astăzi din parc. O doamnă mai în vârstă mi-a zis:”

Andrei Ștefănescu a anunțat că s-a vindecat de coronavirus după 12 zile de internare în spital. El a fost externat luni seară.

”Astăzi am ieșit într-un parc și cineva chiar m-a gonit. Am ieșit cu băiețelul un pic în parc pentru că de atâtea zile nu l-am mai văzut și mi-a fost dor să ies cu el. O. doamnă mai în vârstă, nu o judec, este părerea dânsei, mi-a zis ”Tu ce cauți în parc? Am văzut că ești bolnav. Nu mai puteai să stai câteva zile în casă?” I-a răspuns că am ieșit din spital și sunt sănătos.
Andrei Ștefănescu, vindecat de coronavirus: ”Cineva m-a gonit astăzi din parc. O doamnă mai în vârstă mi-a zis:” 1

Am început să discutăm și s-a relaxat un pic, dar primul instinct pe care l-a avut a fost de a mă îndepărta și m-a certat efect că stăteam în parc, într-un spațiu deschis.

Nu stăteam cu copii altora. Stăteam pe o masă de ping pong, departe de ceilalți copii, știind ce s-ar putea întâmpla. Am fost sigur că așa se va întâmpla, chiar și în spital le-am spus apropiaților mei și într-adevăr lucrurile încep să se simtă.

Astăzi a fost prima mea ieșire și s-a întâmplat. Sunt convins că și pe la magazine sau altundeva, cineva o să mă înjure, o să mă acuze că fac parte dintr-o organizație, dintr-un plan”, a povestit Andrei Ștefănescu la A3.

Putea să iasă din spital după 10 zile, dar ”i-a fost frică”
”În prima zi a fost mai liniște, oamenii mă întrebau dacă e adevărat că sunt la spital. Mulți m-au întrebat dacă sunt bine. Apoi au început acele lucruri că am fost plătiți, că facem parte dintr-o conspirație. Nu vreau să-mi dau cu părerea referitor la ce fel de oameni sunt. Unii erau postaci, nu știu dacă sunt puși de cineva.”, a mai mărturisit Andrei.