Andrei Caramitru: „Momentul cheie va fi când Italia, Spania și Grecia ne vor Închide granițele. Înseamnă ca peste 2 milioane de oameni vor fi afectati masiv – nu vor putea veni in August in țara in familii, își vor pierde banii pe vacante sau vor fi blocati unde sunt acum in vacante. Toți oamenii ăștia au familii. Vor înnebuni de stres și vor da vina pe…”

(Last Updated On: July 10, 2020)

Pe 27 septembrie vor avea loc alegeri locale. Pe cine vor sancționa românii dacă Italia, Spania și Grecia le vor închide granițele? Pe PNL, premierul și Rareș Bogdan nu au respectat regulile, pe cei de la PSD care tot strigă că Guvernul falsifică datele și coronavirusul nu este chiar așa de grav?

Andrei Caramitru: „Momentul cheie va fi când Italia, Spania și Grecia ne vor Închide granițele. Înseamnă ca peste 2 milioane de oameni vor fi afectati masiv – nu vor putea veni in August in țara in familii, își vor pierde banii pe vacante sau vor fi blocati unde sunt acum in vacante. Toți oamenii ăștia au familii. Vor înnebuni de stres și vor da vina – evident – pe PSD și CCR pentru nenorocirea asta.

Andrei Caramitru: „Momentul cheie va fi când Italia, Spania și Grecia ne vor Închide granițele. Înseamnă ca peste 2 milioane de oameni vor fi afectati masiv - nu vor putea veni in August in țara in familii, își vor pierde banii pe vacante sau vor fi blocati unde sunt acum in vacante. Toți oamenii ăștia au familii. Vor înnebuni de stres și vor da vina pe...” 1

In plus – o buna parte din pensionari sunt speriați (nu toți – unii urla ca virusul nu exista, dar majoritatea sunt precauți și prefera sa trăiască). Chiar cei putin educați. Se revoltă că PSD și CCR le riscă viața cu nebunia asta. Este exact ce se întâmpla acum printre votantii in vârsta ai lui Trump, care acum refuza sa îl mai susțină.

Rezultatul pentru PSD va fi dezastruos. Ei cred ca așa câștiga voturi (însă nu înțeleg ceva simplu – bombardierii și tinerii … care acum refuza ca virusul exista – de fapt nu Votează cu nimeni, nu au mai votat de ani de zile).

PSD vor fi pulverizați la vot. E previzibil. Sunt atât de prosti ca merg pe o strategie catastrofala – cum au făcut și cu lupta anti justiție și cu Dragnea”.

Hotnews anunță că începând din 14 iulie, ora 06.00, toți cetățenii străini care intră în Grecia prin singurul punct rutier de trecere a frontierei Kulata-Promachonas sunt obligați să prezinte un test molecular cu rezultat negativ la COVID-19, precoltat cu maximum 72 de ore înainte, pentru că altfel nu le va fi permisă intrarea, a comunicat oficial Ministerul român de Externe.