Andrei Caramitru: „Îmi pare rău … Andreea Esca și soțul ei sunt oameni ok, decenți. Dar au greșit foarte grav mergând la o petrecere la mare. Le doresc sănătate. Gata cu mersul la mare, la pensiuni și la terase oameni buni. Ce e așa de greu de înțeles?“

(Last Updated On: July 13, 2020)

Andrei Caramitru a comentat zvonul potrivit căruia Andreea Esca ar fi infectată cu coronavirus și le cere românilor să renunțe la vacanță în acest an.

Andrei Caramitru: „Îmi pare rău de Știrea asta. Esca și soțul ei sunt oameni ok, decenți. Dar au greșit foarte grav mergând la o petrecere la mare – lansarea Ovum by the Sea in Olimp (făcută de grupul Fratelli). Le doresc sănătate.

Andrei Caramitru: „Îmi pare rău ... Andreea Esca și soțul ei sunt oameni ok, decenți. Dar au greșit foarte grav mergând la o petrecere la mare. Le doresc sănătate. Gata cu mersul la mare, la pensiuni și la terase oameni buni. Ce e așa de greu de înțeles?“ 1

E tragic ce se întâmpla in țara acum. Treziți-vă cu totii. Gata cu mersul la mare, la pensiuni și la terase oameni buni. Ce e așa de greu de înțeles?

Ați înnebunit cu totii? Ce e așa de greu sa stam liniștiti câteva săptămâni, sa fim atenti, sa purtam masti și sa stam la 2 metri de alții?”

Deși nu există încă informații certe, se pare că Andreea Esca s-ar fi infectat după ce a participat la evenimentul de deschidere a unui resort la Marea Neagră, spun cei de la universul.net.

“În materialul difuzat pe 30 iunie la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță, despre petrecerea de la lansarea resortului Novum by the Sea, de la Olimp, apar mai multe vedete TV și influenceri. În aceste imagini se vede clar că la eveniment au fost zeci de persoane, iar regulile sanitare nu au fost respectate.

Printre cei invitați la lansarea hotelului Novum by the Sea și intervievați de PRO TV s-au mai aflat și Cove, Geanina Ilieș, Lili Sandu sau Adina Buzatu. În materialul video, Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează. Ulterior, apare în imagini și fără mască, făcând fotografii unor influencerițe.

Vedeta TV le-a dat și o declarație colegilor săi de televiziune. Tot fără mască,” a scris Libertatea.