Andreea Esca vs Chris Cuomo. Andrei Caramitru: „ Chris Cuomo de la CNN, a luat virusul. Zilnic a făcut live-uri deși se simțea foarte rău. Toată lumea a văzut cum te afectează nenorocirea asta. La noi – Esca a luat și ea, din păcate. Insa nu a dat nici măcar un mesaj ceva.  Nimic. Tăcere totală”

(Last Updated On: July 16, 2020)

Andrei Caramitru este dezamăgit de modul cum reacționează Andreea Esca la infectarea cu coronavirus (probabilă, având în vedere că nu există confirmarea vedetei)

Andrei Caramitru: „In New York, când a lovit cumplit pandemia – un ziarist faimos, Chris Cuomo de la CNN, a luat virusul. Zilnic a făcut live-uri deși se simțea foarte rău. Sa explice ce i se întâmplă și sa îndemne oamenii sa se protejeze. Toată lumea a văzut cum te afectează nenorocirea asta. CNN a promovat masiv mesajele de la el.

Andreea Esca vs Chris Cuomo. Andrei Caramitru: „ Chris Cuomo de la CNN, a luat virusul. Zilnic a făcut live-uri deși se simțea foarte rău. Toată lumea a văzut cum te afectează nenorocirea asta. La noi - Esca a luat și ea, din păcate. Insa nu a dat nici măcar un mesaj ceva.  Nimic. Tăcere totală” 1

La noi – Esca a luat și ea, din păcate. Insa nu a dat nici măcar un mesaj ceva. Nimic. Tăcere totală. Live-uri se fac înțeleg doar in locații de fițe si printre papițoi… Deși ar fi o nevoie imensa sa educam oamenii sa înțeleagă ce se întâmplă. Ar fi putut salva Esca așa – poate – câteva vieți. Păcat”.

Chris Cuomo la CNN, citat de Digi 24: „Suferința este foarte mare atunci când ai coronavirus și ești acasă, fără asistență medicală. Dacă nu ești ridicol de norocos din punct de vedere statistic.

Nu pot să vă spun câte povești am auzit de oameni care au avut febră mare timp de 8 sau 9 sau 12 zile. Nu e vorba de viață sau de moarte, nu mă refer la asta, nu vreau să îi sperii pe oameni. Încerc să fac opusul.

Am slăbit aproximativ 6 kilograme în trei zile. Eu sunt destul de corpolent, când a început totul aveam în jur de 104 kilograme. Soția mea m-a hrănit foarte bine, deci nu e ca și când nutriția mea nu era corectă sau era deficitară.

Mănânci și bei constant dar, pur și simplu, transpiri toți nutrienții din cauza bolii. Ideea că este o boală ușoară și că poți să stai fără grijă și să nu-ți pese este foarte greșită, mai ales pentru cei mai tineri. Asta știu acum, cu siguranță”.