Andreea Esca: „Virusul există, purtați mască și aveți încredere în Dumnezeu …Noaptea, în spital, auzeam un bărbat care implora divinitatea. Toata noaptea se auzea strigatul acestui om….”

(Last Updated On: July 20, 2020)

În timpul interviului de luni seara de la Pro Tv, Andreea Esca a început să plângă spunând că în spital a trăit o scenă pe care nu o va uita toată viața.

„Pe etajul lui Alex (soțul ei, n.red.) noaptea se auzea un barbat, care implora divinitatea, toata noaptea se auzea strigatul acestui om. Se auzeau aparatele care bipaiau non-stop aproape numarandu-ti zilele”, a spus Esca. Ea a declarat că acele clipe nu le va uita toată viața și că au marcat-o, potrivit stiripesurse.ro. 

Andreea Esca: „Virusul există, purtați mască și aveți încredere în Dumnezeu ...Noaptea, în spital, auzeam un bărbat care implora divinitatea. Toata noaptea se auzea strigatul acestui om....” 1

„S-a făcut departajarea celor care cred in medici si Dumnezeu. Cand esti bolnav trebuie sa ceri ajutorul medicilor. Iar cand nu esti bolnav trebuie sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru fiecare zi in care traiesti. Nu trebuie sa ii ceri ajutorul doar cand esti bolnav si sa speri ca te va ajuta. Nu asa cred ca ar trebui sa functionam”, a declarat Andreea Esca.

Andreea Esca regretă că a participat la petrecerea de la Olimp unde s-a infectat cu coronavirus.

Esca spune că a participat la petrecere pentru că a fost organizată în aer liber și că evenimentul nu a avut loc în interior, iar invitații au purtat măști:

Andreea Esca: „Virusul există, purtați mască și aveți încredere în Dumnezeu ...Noaptea, în spital, auzeam un bărbat care implora divinitatea. Toata noaptea se auzea strigatul acestui om....” 2

”Și noi, ca și alții am avut momente în care am lăsat garda jos, ceea ce este foarte rău. A fost foarte rău. Nu este momentul să lăsăm garda jos. Și eu am avut reacția omului care nu mai poate, care a stat mult în casă.

Pentru mine este îngrozitor că nu pot să iau pe nimeni în brațe. Dar aceste mici neglijențe te pot costa. Pe noi ne-au costat. Că a fost acolo sau în altă parte, nici nu mai contează”, a declarat vedeta PRO Tv, potrivit G4Media. 

”Cred că trebuie să fim credincioși, dar să apelăm la medici atunci când suntem bolnavi. Și să le mulțumim (…) Regret că și eu am lăsat garda jos și n-ar fi trebuit să fac asta”, a mai spus Esca.

„Mesajul meu pentru public ar fi să nu lase garda jos. Cu siguranță virusul există. Trebuie să purtăm mască, să stăm la distanță de oameni și să avem încredere în oameni și în Dumnezeu”, a declarat Andreea Esca, potrivit stiripesurse.ro.