Andreea Esca, primele declarații după presupusa infectare cu coronavirus. „Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om”

(Last Updated On: July 20, 2020)

Andreea Esca a dat primele declarații după ce s-a zvonit că a fost infectată cu coronavirus. Andreea Esca va intra în direct pe Pro TV, astăzi, de la ora 19:00 pentru a răspunde la toate întrebările.

Andreea Esca, citată de Stirile Pro tv: „Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om. Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată.

Andreea Esca, primele declarații după presupusa infectare cu coronavirus. „Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om” 1

Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. (…) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”.