Andreea Esca: Da, am fost infectată cu coroanvirus, eu, soțul meu și unul din copii. „Găteam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul”

(Last Updated On: July 20, 2020)

Andreea Esca a recunoscut luni seara, în direct la Pro TV, că a fost infectată cu coronavirus.

Andreea Esca a declarat, luni seară, într-un interviu difuzat de PRO TV, că a fost infectată cu coronavirus, atât ea, cât și soțul ei și unul din copii, anunță G4Media. 

Andreea Esca: Da, am fost infectată cu coroanvirus, eu, soțul meu și unul din copii. „Găteam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul” 1

Esca a declarat că primul confirmat cu COVID-19 a fost soțul său, apoi fiul Aris. Aceasta a declarat că inițial a avut un test negativ, dar la câteva zile a simțit că și-a pierdut mirosul în timp ce gătea:

”Găteam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Așa că am făcut testul din nou și a ieșit pozitiv”.

Esca a spus că avea ”roșu în gât”, dar nu s-a speriat pentru că îl face frecvent.

”Pentru soțul meu a fost mai grav. Alex e un om care face sport, nu fumează, are 50 de ani. A ajuns la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum a cedat organismul unui om atât de puternic, care face toate sporturile extreme. Plămânii lui au fost atât de afectați într-un timp atât de scurt și a ajuns la Terapie Intensivă foarte repede, unde a stat foarte multe zile”.

Citeste si Update. Andreea Esca, infectată, soțul în stare gravă. „M-a sunat fiul meu și mi-a spus ‘Mamă, să știi că pe tata l-au dus la ATI’.

știre în curs de actualizare

Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram pe 29 aprilie 2000 la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Ei au devenit părinți de băiat și fată: Aris (n.: 24 iulie 2003) și Alexia Eram (n.: 31 august 2000).