Amendați. Doi deputați PSD fără mască sancționați de Poliție. Deputații au făcut scandal într-o shaormerie

(Last Updated On: July 7, 2020)

Doi deputați PSD au făcut scandal într-un Fast Food din București. Cei doi au fost amendați de poliție, după ce au refuzat să poarte mască de protecție în restaurant.

Polițiștii au fost solicitați de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, după ce un bărbat care se afla în interiorul localului a refuzat să poarte mască și a devenit recalcitrant, transmite stiripesurse.ro.

Amendați. Doi deputați PSD fără mască sancționați de Poliție. Deputații au făcut scandal într-o shaormerie 1

Potrivit Ziare.com cei doi ar fi deputații PSD Adrian Solomon si Ioan Irinel Stativa. Aceștia au fost amendati marti dimineata cu suma de 1.600, respectiv 1.000 de lei

În timpul discuțiilor purtate de polițiști cu bărbatul, acesta le-a adresat expresii jignitoare și a avut o atidudine sfidătoare. Acesta era însoțit de un alt bărbat care a avut un comportament similar.

Polițiștii i-au sancționat pe cei doi bărbați cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.