Altă seară fără Andreea Esca la Știrile Pro Tv. Dispar pozele cu Andreea Esca de la petrecerea unde s-ar fi infectat cu coronavirus

(Last Updated On: July 14, 2020)

Nici marți seara Andreea Esca nu a prezentat Știrile Pro TV, un alt semn care întărește ipoteza că s-ar fi infectat cu coronavirus. De pe Instagram și Facebook au început să dispară fotografiile de la petrecere. Se șterg urmele în urma anchetei Poliției?

Fotografiile cu Andreea Esca aflată la petrecerea de pe litoral au dispărut de pe conturile de socializare ale unor influenceriţe care s-au pozat alături de vedeta Pro TV şi au pus apoi pozele pe internet.

Altă seară fără Andreea Esca la Știrile Pro Tv. Dispar pozele cu Andreea Esca de la petrecerea unde s-ar fi infectat cu coronavirus 1

Sânziana Negru şi Ioana Grama sunt două dintre influenceriţele care s-au fotografiat recent, la mare, alături de vedeta Pro TV, andreea esca, şi apoi au postat pozele pe Instagram. Fotografiile, în care se vedea că nimeni nu poartă mască de protecţie, au fost şterse de pe conturile celor două, potrivit paginademedia, anunță A3.

Altă seară fără Andreea Esca la Știrile Pro Tv. Dispar pozele cu Andreea Esca de la petrecerea unde s-ar fi infectat cu coronavirus 2 Altă seară fără Andreea Esca la Știrile Pro Tv. Dispar pozele cu Andreea Esca de la petrecerea unde s-ar fi infectat cu coronavirus 3 Altă seară fără Andreea Esca la Știrile Pro Tv. Dispar pozele cu Andreea Esca de la petrecerea unde s-ar fi infectat cu coronavirus 4

Fotografii de la acest eveniment de pe litoral, unde a fost lansat un resort, au fost distribuite şi de fiica Andreei Esca. De asemenea, Alexia Eram apărea în aceste poze, însă şi ea le-a şters de pe cont.

Pozele cu vedeta Pro TV şi cele două influenceriţe au fost distribuite masiv în ultimele zile, în contextul în care de la acelaşi eveniment au apărut mai multe fotografii cu persoane care nu respectau regulile medicilor, respectiv nu purtau masca de protecţie şi nu păstrau distanţa fizică.

Până marţi, Andreea Esca nu a avut nicio reacție legată de informațiile apărute în presă.