Alexandra: „Povesteam că și io și Andrei suntem foști astmatici. Deci oricum respirăm ca fânul de când mamele noastre ne-au făcut…Nu înțeleg sârbele și horele de pe litoral. Nici îmbulzelile din vamă. De aia traversez granița la bulgari ca să-mi așez cortul în pădure și pe plajă, respectând distanțarea socială pe bune”

(Last Updated On: July 27, 2020)

Deși mulți dintre români nu cred în existența coronavirusului, persoanele care suferă de alte boli sunt foarte atenți în această perioadă. Pentru ei contractarea bolii poate fi fatală.

Alexandra Caraulani a scris pe Facebook: „Povesteam că și io și Andrei suntem foști astmatici. Deci oricum respirăm ca fânul de când mamele noastre ne-au făcut.

Alexandra: „Povesteam că și io și Andrei suntem foști astmatici. Deci oricum respirăm ca fânul de când mamele noastre ne-au făcut...Nu înțeleg sârbele și horele de pe litoral. Nici îmbulzelile din vamă. De aia traversez granița la bulgari ca să-mi așez cortul în pădure și pe plajă, respectând distanțarea socială pe bune” 1

Io cu pneumonie în fiecare an din copilăria mea. Starea mea e pre-febrilă sau cum îi zice, de când mă știu. 37.4. De aia port tricou pe sub geacă de iarnă, oare? Poate că da.

Am carență de calciu și simt că mă sufoc cam în fiecare săptămână. Că deh, calciul transportă oxigenul în creier/sânge și ce să vezi… la mine e pe minus cu calciul și deci, mă sufoc.
Anyway.

Domnu covid-19, sper că dacă vii, să vii cu simptome mai clare. Dar nu foarte clare. Să fii așa pe moderat. Să-mi dau seama că am, pentru binele celor din juru-mi, dar nici să mă pui la pământ, da?

Mi-am petrecut mare parte din copilărie prin dispensare și spitale. That ain’t nice. Acum nici atât.

Nu înțeleg sârbele și horele de pe litoral. Nici îmbulzelile din vamă. De aia traversez granița la bulgari ca să-mi așez cortul în pădure și pe plajă, respectând distanțarea socială pe bune.”