Alex Dima: „Ma uit cu groaza la părerile unor compatrioți despre interviul dat de Andreea Esca. Atâta inconștiență…Ce nu pricepeți?  Exista un virus. Oameni, sute, mii suferă. Oameni mor. Măcar din respect pentru ei si familiile lor, terminați cu prostiile astea pe care le scrieți!”

(Last Updated On: July 21, 2020)

Alex Dima este deprimat de comentariile la interviul dat de Andreea Esca în care a recunoscut că a fost infectată cu coronavirus. Mulți nu cred că a fost infectată, ba mai mult, o acuză că ar fi luat bani ca să spună că a fost infectată. Fără nicio probă.

Alex Dima: „Opriti-va! Ignoranta si nepasarea voastra o sa ne coste pe toti!
Ma uit cu groaza la părerile unor compatrioți despre interviul dat de Andreea Esca. Atâta inconștiență…Ce nu pricepeți?

Alex Dima: „Ma uit cu groaza la părerile unor compatrioți despre interviul dat de Andreea Esca. Atâta inconștiență...Ce nu pricepeți?  Exista un virus. Oameni, sute, mii suferă. Oameni mor. Măcar din respect pentru ei si familiile lor, terminați cu prostiile astea pe care le scrieți!” 1

Exista un virus. Oameni, sute, mii suferă. Oameni mor. Măcar din respect pentru ei si familiile lor, terminați cu prostiile astea pe care le scrieți!

Ce e atat de greu sa pricepeti ca daca ne imbolnavim toti, nu avem unde sa ne tratam?

Daca se imbolnavesc medicii, cine ne trateaza? Cine si unde???
O sa murim cu zile.

Ani la rand, incostienta si nepasarea voastra au tinut tara asta pe loc, la marginea civilizatiei.

Voi ati votat tot felul de incompetenti.
Voi le-ati crezut minciunile si prostiile, asa cum, acum ii credeti pe cei care va spun ca virusul asta nenoricit nu exista! Voi!

Ce e in mintea voastra cand ne spuneti ca suntem platiti sa spunem ca exista un virus???

Va e greu sa va spalati pe maini, sa pastrati distanta, sa purtati o masca?

Treziti-va!

Ps. Voi, cei vizati, nu incercati sa veniti cu argumente, sa va sustineti teoriile pentru ca nu vreau sa imi petrec noaptea dand block”.

Andreea Esca, citată de Europa FM: „Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii, și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți trei”