Adrian: „Nu m-am mai cazat la Mamaia dinainte de 1989…am dat o fugă, două zile, în Mamaia-Nord. A fost foarte frumos! Am plâns de atâta frumusețe. M-a durut de așa splendoare. Și, cum nu-mi place nici să plâng, nici să mă doară, nu voi mai reveni…”

(Last Updated On: July 25, 2020)

Litoralul românesc este perfect pentru cei care pot ignora aglomerația, mizeria, serviciile de slabă calitate și prețurile exagerate.

Pe Facebook, Adrian Halpert  a scris: „Nu m-am mai cazat la Mamaia dinainte de 1989. Așa că am zis să încerc marea cu degetul 🙂 și am dat o fugă, două zile, în Mamaia-Nord. A fost foarte frumos! Am plâns de atâta frumusețe. M-a durut de așa splendoare.

Adrian: „Nu m-am mai cazat la Mamaia dinainte de 1989...am dat o fugă, două zile, în Mamaia-Nord. A fost foarte frumos! Am plâns de atâta frumusețe. M-a durut de așa splendoare.  Și, cum nu-mi place nici să plâng, nici să mă doară, nu voi mai reveni...” 1
(foto arhiva)

Și, cum nu-mi place nici să plâng, nici să mă doară, nu voi mai reveni… Pentru cei care vor să încerce litoralul românesc după o lungă perioadă, am un singur sfat, în ton cu pandemia: #StațiAcasă”

Stațiunea Eforie Nord se află, și în această vară, în topul celor mai căutate stațiuni de pe litoralul românesc, potrivit ct100.ro.

Vezi aici Video: