Actorul Nick Cordero a murit la 41 de ani, din cauza COVID-19. A luptat 95 de zile cu virusul

(Last Updated On: July 6, 2020)

Nick Cordero, un actor canadian cunoscut pe Broadway, a murit din cauza coronavirusului la vârsta de 41 de ani. Actorul a luptat 95 de zile cu virusul, din cauza căruia a pierdut un picior.

El a fost internat din luna martie, la Los Angeles. În aceste trei luni, Cordero a avut mai multe momente când starea lui s-a înrăutățit, iar în luna aprilie i-a fost amputat piciorul din cauza unei complicații, informează digi24.ro.

Actorul Nick Cordero a murit la 41 de ani, din cauza COVID-19. A luptat 95 de zile cu virusul 1

În perioada în care a stat în spital, el a suferit și alte complicații: mini-accidente vasculare cerebrale, cheaguri de sânge, septicemie, traheostomie și un implant de stimulator cardiac temporar.

Timp de mai multe săptămâni a stat în comă, iar în luna mai s-a trezit, aflându-se însă într-o stare precară. „Chiar și când închide ochii obosește. Medicii așteaptă să-și recapete puterile”, spunea soția lui atunci.

„Plămânii lui Nick au fost puternic afectați. Arătau de parcă ar fi fumat timp de 50 de ani, atât de afectați erau”, a mai spus Amanda Kloots.

În urma lui au rămas soția și un copil de un an, pe nume Elvis.

Născut în Canada, s-a mutat la New York și a urmat o carieră în teatru. În 2014, Nick Cordero a fost nominalizat la premiile Tonny pentru rolul din musicalul „Bullets Over Broadway”. Pentru acest rol a primit premiul „World Theater and Outer Critics Circle Award”.