Actorul Marius Popa: „Covid, necovid, interese, neinterese, haideți să ne uităm la fapte! La mare este o înghesuială evidentă iar regulile sunt respectate în proporție de maxim 10%. Locurile la terapie intensivă sunt aproape la capacitate maximă. Bănuiesc că nu crede cineva că asta este o informație falsă și că medicii pun păpuși să ocupe paturile ATI, folosind strategii de manipulare în masă”

(Last Updated On: July 29, 2020)

Actorul Marius Popa face apel la responsabilitate după aglomerația de la mare și din secțiile de Terapie Intensivă.

Marius Popa: „Covid, necovid, interese, neinterese, haideți să ne uităm la fapte! La mare este o înghesuială evidentă iar regulile sunt respectate în proporție de maxim 10%. Locurile la terapie intensivă sunt aproape la capacitate maximă.

Actorul Marius Popa: „Covid, necovid, interese, neinterese, haideți să ne uităm la fapte! La mare este o înghesuială evidentă iar regulile sunt respectate în proporție de maxim 10%. Locurile la terapie intensivă sunt aproape la capacitate maximă. Bănuiesc că nu crede cineva că asta este o informație falsă și că medicii pun păpuși să ocupe paturile ATI, folosind strategii de manipulare în masă” 1

Bănuiesc că nu crede cineva că asta este o informație falsă și că medicii pun păpuși să ocupe paturile ATI, folosind strategii de manipulare în masă.

Haideți să fim rezonabili! Nu zice nimeni să intrăm într-o vrie paranoică și să ne dezinfectăm pe mâini de 100 de ori pe zi! Eu cred că doar puțin mai mult bun-simț și niscai simț civic ne vor ține pe linia de plutire.

O mască atunci când intrăm în magazin, o dezinfectare înainte să mâncăm, înainte să ne strângem mâna, după ce folosim obiecte de uz public… Ceva mai multă atenție și responsabilitate și totul e ok”.