„42 de lei pentru 250 g ceafă de porc. Da, pare scump dar nu este scump deloc. E ceafă de porc vietnamez care vine singur din Vietnam când dai comanda. Spre deosebire de porcul clasic, “dă curte”, ăsta vietnamez nu doar că are mai puțină… ceafă, ajungând la maturitate la doar 50 kg, dar îți și face un mic recital de muzică tradițională vietnameză”

(Last Updated On: July 10, 2020)

Continuă reacțiile la scumpetea de pe litoralul românesc unde prețul la mâncare rivalizează cu cel din centrul Vienei.

Barbu Mateescu: „Și eu care credeam că am făcut o proastă afacere mâncând 3 șnițele imense + cartofi prăjiți + niște sosuri incredibile + apă cu 19 euro în centrul Vienei…”

„42 de lei pentru 250 g ceafă de porc. Da, pare scump dar nu este scump deloc. E ceafă de porc vietnamez care vine singur din Vietnam când dai comanda. Spre deosebire de porcul clasic, "dă curte", ăsta vietnamez nu doar că are mai puțină... ceafă, ajungând la maturitate la doar 50 kg, dar îți și face un mic recital de muzică tradițională vietnameză” 1

Giurgiu-acid.ro: „✌Să susții turismul românesc în aceste condiții este ca și cum renunți la visul de a avea un Ferrari Testarossa pentru a ajuta un amărât de patron de pe litoral petrecând o săptămână în… Năvodari.
⛔15 lei 750 ml de apa. Da, dar după ea se duce ospătarul de pe plajă, direct în creieri de munte să o ia de la izvor.
⛔39 de lei 200g de hamsie prăjită. Da, dar hamsia sare din mare în tigaie, nu fără un ocol pe la masa ta. “Bună ziua, suntem hamsiile dumneavoastră. E bine, vă place? Mai schimbăm dintre noi sau rămânem așa?”.

⛔28 de lei o ciorbă de pui a la grec. Da, nu a încăput toată explicația pe bon… e ciorbă de pui cu grec. În banii ăștia vine un grec și te bate pe spate și-ți masează ușor burtica jumătate de oră, să fii relaxat pe timpul digestiei.

⛔58 de lei un burger. Trebuie admis ca prețul merită efortul facut de ingeniosul care l-a denumit. Cu siguranță cocălărimea se-nghesuie să-l cumpere neștiind ce-i aia osterie, sună bine, “ie cu ceva dă Italia”.

⛔42 de lei pentru 250 g ceafă de porc. Da, pare scump dar nu este scump deloc. E ceafă de porc vietnamez care vine singur din Vietnam când dai comanda. Spre deosebire de porcul clasic, “dă curte”, ăsta vietnamez nu doar că are mai puțină… ceafă, ajungând la maturitate la doar 50 kg, dar îți și face un mic recital de muzică tradițională vietnameză înainte de a se sacrifica pentru burdihanul tău de nabab care-și permite să dea 42 de lei pe 250 g de ceafă de porc.

⛔5 lei sosul de roșii. Bun. “10 sosuri de roșii și 10 felii de pâine, vă rugăm! În 5 inși, dacă punem sosul pe felia pâine pe care o pârjolim nițel la brichetă, se poate chema că mâncăm bruschete.”

⛔16 lei 50ml de vodcă Smirnoff. Desigur, o toarnă direct Putin.
❗Mare noroc că și berea-i, până la urmă, aliment”.