1104 noi cazuri /// 7633 teste. Ziua cu cea mai mare rata de infectate! Vlad Mixich: „Niciodată de la începutul pandemiei de coronavirus nu au fost atât de mulți români internați în secții de terapie intensivă (ATI) cu forma gravă a bolii ca astăzi: 353 de oameni ‼️ Creșterile de la o lună la alta a acestui număr arată așa”:

(Last Updated On: July 27, 2020)

Astăzi, autoritățile au anunțat un număr record de infectări raportate la numărul de testări.

Emanuela Schweninger: „1104 noi cazuri /// 7633 teste. Ziua cu cea mai mare rata de infectate!
353 pacienti la ATI. Ziua cu cel mai mare nr de pacienti la ATI”

1104 noi cazuri /// 7633 teste. Ziua cu cea mai mare rata de infectate! Vlad Mixich: „Niciodată de la începutul pandemiei de coronavirus nu au fost atât de mulți români internați în secții de terapie intensivă (ATI) cu forma gravă a bolii ca astăzi: 353 de oameni ‼️ Creșterile de la o lună la alta a acestui număr arată așa”: 1

Vlad Mixich: „Cum a evoluat indicatorul care nu minte, care nu poate fi manipulat pentru că vorbim de vieți aflate într-un real pericol și de mii de oameni care trec printr-o perioadă foarte dificilă (pacienții și apropiații lor)?

Niciodată de la începutul pandemiei de coronavirus nu au fost atât de mulți români internați în secții de terapie intensivă (ATI) cu forma gravă a bolii ca astăzi: 353 de oameni ‼️

Creșterile de la o lună la alta a acestui număr arată așa:

⬆️ Deocamdată la final de iulie față de aceeași perioadă din iunie, creșterea este de 76% și există șanse ca până la finalul săptămânii să vedem o dublare față de luna precedentă.

➡️ Creșterea în iunie față de aceeași perioadă din luna precedentă a fost de doar 2%.

⬇ În mai față de aprilie, atunci când am cules roadele respectării recomandărilor de protecție a sănătății, s-a înregistrat o scădere de 25% a numărului de cazuri internate la ATI.

⏫ În luna aprilie am văzut cea mai mare creștere față de martie, fiind vorba chiar de începutul pandemiei: 320%.

S-au întețit și postările pe rețelele sociale sau relatările în media în care oamenii care au trecut prin forma gravă a COVID-19 sau au pierdut pe cineva își povestesc experiența”.