Apare mâine Andreea Esca la Știrile Pro Tv? Se zvonește că este infectată cu coronavirus

(Last Updated On: July 12, 2020)

S-a declanșat Marea Așteptare. Apare sau nu Andreea Esca luni la Știrile Pro Tv? Se zvonește că ar fi infectată cu coronavirus.

Potrivit surselor CANCAN.RO, vedeta postului ar fi luat virusul de la o petrecere pe plajă, organizată cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Sea.

Apare mâine Andreea Esca la Știrile Pro Tv? Se zvonește că este infectată cu coronavirus 1

La evenimentul cu mai multe de 50 de persoane invitate, nimeni nu părea interesat de păstrarea regulilor sanitate. Într-un material video, difuzat pe 30 iunie, în emisiunea „La Măruță”, Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează. Mai târziu, apare în imagini și fără mască, făcând fotografii unor influencerițe.

Apare mâine Andreea Esca la Știrile Pro Tv? Se zvonește că este infectată cu coronavirus 2

În relatarea de 7 minute difuzată în emisiunea lui Măruță la PRO TV, din 30 iunie, chiar și vocea de pe material menționa că distanțarea nu a fost respectată de toată lumea, anunță Libertatea: “Petrecerea de la malul mării a fost gustată mai cu distanțare, mai cu apropiere de vedete, până le-au lăsat picioarele.

Pandemia de COVID, izolarea și starea de alertă au fost destul de apăsătoare, așa că cei prezenți au simțit ieșirea de pe litoral ca pe o gură de oxigen după o lungă pauză”.