10.000 de lei amendă și dosar penal pentru soția unui decedat COVID care deschis sicriul sigilat. Lucian Măndruță: „Rudele in schimb au banuit o masinatiune: “daca astia ni l-au declarat de Covid ca sa ia banii?” Ati inteles durerea lor? Altii castiga si nu impart.  Ia sa desfacem noi …”

(Last Updated On: July 1, 2020)

Scandal la Gura Humorului, Suceava, după ce rudele unui bărbat de 41 de ani, care a murit de Covid-19 în spitalul din Suceava, au deschis sicriul sigilat și au scos trupul neînsuflețit pentru a fi privegheat după ritualul unei înmormântări normale.

Soția bărbatului decedat a fost amendată de DSP, pentru încălcarea regulilor sanitare, cu 10.000 de lei, iar poliția i-a făcut dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, anunță Dig 24.

10.000 de lei amendă și dosar penal pentru soția unui decedat COVID care deschis sicriul sigilat. Lucian Măndruță: „Rudele in schimb au banuit o masinatiune: "daca astia ni l-au declarat de Covid ca sa ia banii?" Ati inteles durerea lor? Altii castiga si nu impart.  Ia sa desfacem noi ...” 1

Pentru cinci rude care erau la priveghi DSP a dispus măsura autoizolării la domiciliu pentru 14 zile și urmează a fi verificate de poliție dacă respectă dispoziția. Ancheta epidemiologică este continuată de DSP pentru a se stabili dacă există și alți contacți.

Lucian Mindruta: „La Gura Humorului, familia unui decedat de 41 de ani a desigilat sicriul, urland ca “a murit de cancer, nu de Covid”

Omul avea cancer grav, dar in faza terminala a fost testat pozitiv si la Covid. Din acest motiv sicriul era sigilat, ca sa nu ia si altii.

Rudele in schimb au banuit o masinatiune: “daca astia ni l-au declarat de Covid ca sa ia banii?”
Ati inteles durerea lor?

Altii castiga si nu impart.

Ia sa desfacem noi sicriul si sa le stricam combinatia!

Nu stiu daca vreunul dintre ei ma citeste (eu sper sa nu, caci obisnuiesc sa-mi selectez audienta), dar vreau sa le dau cateva informatii importante:

1. Cadrele medicale primesc indemnizatia de 2500 de lei cu o singura conditie: daca lucreaza cu pacienti testati pozitiv cu Covid. Nu daca pacientii aia mor, nici daca traiesc. Doar daca se expun riscului.

2. Sicriul desfacut nu ti-l mai primeste la spital, in caz ca vrei sa-l returnezi, ca nu-ti place mortul. Nu e ca la eMAG.

3. Daca iei Covid de la o ruda, virusul nu e mai de gasca, sa se poarte frumos cu tine, sa stea la o bauta.

In fine, povestea s-a terminat cu jandarmi si cu inmormantare. Nu stim daca a luat cineva Covid de la contemplarea funebra a decedatului. Sau Bacovia, sau alt virus.

Stim un lucru: acesti oameni sunt victime. Pe de o parte victime ale propriei prostii.

Dar, pe de alta, victime ale tuturor celor care distribuie propaganda deliranta a conspiratiilor”.