‎Luiza: „Am stat trei zile internată la Spital până am primit rezultatul testului POZITIV. ÎN TREI ZILE AM FOST TRATATAT INUMAN DE NIȘTE ASISTENTE NESIMȚITE! Eram abandonată într-un pat cu temperatură 39,1 C pe termometrul personal cumpărat de la farmacie, fără medicamentație și hrană…Veneau infectații din Uzinele Dacia, cu simptome urâte, febră, dureri de oase, tuse seacă…”

(Last Updated On: July 26, 2020)

Președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților, Vasile Barbu, prezintă cazul unei paciente internată ca suspectă de coronavirus. Poate de asta Argeșul este printre primele locuri la coronavirus.

Vasile Barbu: „Se mai intreaba cineva de ce oamenii nu doresc sa stea internati cu forta in spitalele groazei? De ce acest fenomen de masa in randul societatii? Mai da vina “Comandantul actiunii” lu’ Iohanis-Orban pe oameni, ii mai crede nebuni, ii mai ameninta?

‎Luiza: „Am stat trei zile internată la Spital până am primit rezultatul testului POZITIV. ÎN TREI ZILE AM FOST TRATATAT INUMAN DE NIȘTE ASISTENTE NESIMȚITE! Eram abandonată într-un pat cu temperatură 39,1 C pe termometrul personal cumpărat de la farmacie, fără medicamentație și hrană...Veneau infectații din Uzinele Dacia, cu simptome urâte, febră, dureri de oase, tuse seacă...” 1
(foto arhiva)

Si la Spitalu’ lu’ firea, “Victor Babes” Bucuresti se intampla cam aceleasi lucruri groaznice! Unii oameni mor din cauza lipsei de asistenta/ingrijire medicala, a administrarii tratamentului dupa ureche, fara sa tina cont de medicatia avuta de pacient pentru afectiuni cronice sau acute, cu risc major de reactii adverse cu risc vittal, a mizeriei din salon, nu numai din cauza Covid 19 care se adauga ca si cauza!
Iata exemplul descris de doamna Luiza A.:

‎Luiza A.: „Am stat trei zile internată la Spitalul Mioveni într-o rezervă lângă bariera dinspre oraș la Suspecți Covid până am primit rezultatul testului POZITIV.

ÎN TREI ZILE AM FOST TRATATAT INUMAN DE NIȘTE ASISTENTE NESIMȚITE!

Eram abandonată într-un pat cu temperatură 39,1 C pe termometrul personal cumpărat de la farmacie, fără medicamentație și hrană.

M-au pus să cumpăr medicamentația prescrisă de medicul de la Spitalul Militar (o am înregistrată pe asistentă când îmi zicea că la Spitalul Mioveni nu este pensiune și că să venim cu medicamentația de acasă dacă vrem să fim tratați- o voi pune la dispoziție înregistrarea și managerului spitalului când voi fi iesit vindecat de aici de la Spitalul TBC Câmpulung.)

Am sunat pe taică-meu și mi-a cumpărat mediamentația de la farmacie cost TOTAL 130 LEI NU CONTA SUMA DOAR SA MA TRATEZ!
Mi-a adus medicamentele la spital.

Stăteam cu ele pe pat și mă rugam de asistentele impertinente sa-mi facă injectabilele.
Nici nu mă băgau în seamă!
Nu existam pentru ele ca ființă sau ca PACIENT!

CICĂ NU ȘTIAU CĂ SUNT ÎN SALON DEȘI SE UITAU LA MINE CĂ EXIST!
În trei zile ne-au dat două jumătați de pâine, tăiate în două, la ora 14.00, în care erau introduse două feliuțe de roșii, două de brânză și două de ȘUNCĂ!

NU TU UN CEAI SAU O SUPĂ PENTRU UN BOLNAV FEBRIL CU PLĂMÂNII AFECTAȚI DE COVID.
Intr-un final am fost transferat la Spitalul TBC Câmpulung unde personalul medical are o conduită profesională IREPROȘABILĂ!

Nu ca la Spitalul Mioveni, gestionat haotic de Dom’ Georgesco, unde mai mulți ca mine am fost IGNORATI DE DOUĂ ASISTENTE IMBECILE!

Lucrurile nu vor rămâne așa cu cele două DUDUI EXECRABILE ÎN COMPORTAMENT.
ÎN TREI ZILE NU A VENIT UN MEDIC SĂ NE ÎNTREBE CE SIMPTOME AVEM SAU CUM EVOLUEAZĂ BOALA!

NE ZICEAU CELE DOUĂ TEMBELE DE ASISTENTE CĂ CE TREABĂ ARE MEDICUL SĂ VINĂ LA NOI PE SALON?

IN TREI ZILE VENEAU INFECTAȚII DIN UZINELE DACIA, CU SIMPTOME URÂTE FRBRĂ, DURERI DE OASE, TUSE SEACĂ, ETC. LE FĂCEAU TESTUL ȘI PÂNĂ SĂ LE VINĂ REZULTATUL SAU CHIAR DACĂ LE VENEA POZITIV, CELE DOUĂ TEMBELE DE ASISTENTE LE LUAU O TENSIUNE ȘI LE DĂDEA O FOAIE SĂ SEMNEZE PE PROPRIA RĂSPUNDERE CĂ NU MAI DORESC SĂ RĂMÂNĂ ÎN SPITAL ȘI PLECAU INFECTATI ACASĂ CU COVIDUL TÂRÂȘ DUPĂ EI PE STRADĂ!

CUM CREDEȚI CĂ S-A AJUNS LA PESTE 1.000 DE INFECTAȚI PE ZI?

CU SPRIJINUL CELOR DOUĂ IGNORANTE DE LA SPITALUL MIOVENI, ARGEȘUL A AJUNS FRUNTEA COVIDULUI!
BRAVO LOR, TEMBELELOR!

EXACT CUM VĂ POVESTESC EU AȘA S-A INTÂMPLAT LA SPITALUL MIOVENI CU CELE DOUĂ IMPERTINENTE!
SUNTEȚI LA MÂNA DESTINULUI OAMENI BUNI!”