(Video) Selly a luat BAC-ul cu 9,60. Marian: „Mișto discursul lui Selly despre starea învățământului din România. Impresionantă și nota pe care a luat-o la Bac. Însă tocmai d-asta nu pot să înțeleg de ce le cântă manele copiilor de 10 ani”

Profesorii se presupune că sunt deștepți. Au făcut multă școală la viața lor. Cum se explică însă că programele lor nu mai corespund cu realitatea de astăzi. „Când ieşi pentru prima dată pe poarta liceului cu BAC-ul luat şi cu diploma în mână, ai ieșit perfect pregătit în 2020 pentru anul 1990”, spune Selly.

Și spune bine. Nu înveți nimic util în școala de astăzi. Deci, de când nu mai sunt deștepți profesorii și de ce?

(Video) Selly a luat BAC-ul cu 9,60. Marian: „Mișto discursul lui Selly despre starea învățământului din România. Impresionantă și nota pe care a luat-o la Bac. Însă tocmai d-asta nu pot să înțeleg de ce le cântă manele copiilor de 10 ani” 1

Vloggerul Selly (Andrei Şelaru) critică sistemul de învățământ care nu l-a pregătit cu nimic util. El a luat 9,60 la Bacalaureat și spune că este pregătit pentru 1990, nu pentru 2020.

„Uitaţi-vă puţin cum se schimbă lumea din jurul vostru, gândiţi-vă puţin la ce telefon aveaţi acum 10 ani, de exemplu, şi ce telefon aveţi acum. Gândiţi-vă efectiv cum arăta lumea din jurul vostru acum 20 de ani şi cum arată acum, la cât de mult a avansat tehnologia.

Sau acum 30 de ani, cât de dificil era să iei legătura cu cineva care era de partea cealaltă a Pământului şi cum, acum, cu un singur click îi putem vedea şi auzi la o calitate foarte bună. Şi în lumea asta super modernă, super digitalizată, unde lucrurile se schimbă foarte, foarte repede, lucrurile pe care noi le învăţăm la şcoală au rămas aceleaşi cam de 30 de ani încoace.

Şi din cauza asta, când ieşi pentru prima dată pe poarta liceului cu BAC-ul luat şi cu diploma în mână, ai ieşit perfect pregătit în 2020 pentru anul 1990. Asta gândindu-ne că era actual ce se preda atunci, dar nu prea cred“, spune Selly, citat de Adevarul. 

Vezi aici Video:

Marian Ionescu: „Mișto discursul lui Selly despre starea învățământului din România. Real, corect, excelent argumentat. Impresionantă și nota pe care a luat-o la Bac în contextul în care are o ditămai cariera la care muncește enorm zilnic.

Am zis asta de fiecare dată când a venit vorba despre el, este un individ foarte-foarte deștept.

Însă tocmai d-asta nu pot să înțeleg de ce le cântă manele copiilor de 10 ani. Nu înțeleg de ce a făcut faza aia cu surpriza hâțgionului la ora 2 noaptea, alături de alți 5 indivizi, în plină Stare de Urgență. Sau reclama aia mascată cu “Felicitări Primăriei Sectorului 6”.

Ori are un frate geamăn, ori are dublă personalitate, ori e diabolic. Ori mai e ceva și-mi scapă mie. Poate mă lămurește cineva”.