(Video) „Ghețuș” vara! . Șofer: „Au dat să spele străzile de Covid cu soluție și uitați-vă ce au făcut. Alunecă mai rău ca iarna, pe gheață. Sunt nu știu câte mașini lovite, motociclist lovit”

(Last Updated On: June 30, 2020)

Nu mai puțin de zece mașini au fost avariate, iar un motociclist a fost rănit după ce a căzut pe o stradă din zona Piața Delfinului, din sectorul 2 al Capitalei, după ce autoritățile ar fi folosit o soluție uleioasă pentru a spăla străzile.

“ADP sector 2. Au dat să spele de Covid cu soluție și uitați-vă ce au făcut. Alunecă mai rău ca iarna, pe gheață. Sunt nu știu câte mașini lovite, motociclist lovit. Mare grijă la Colentina, la Delfinului”, este mesajul de revoltă transmis de un șofer, pe Facebook, preluat de observatornews.ro.

(Video) „Ghețuș” vara! . Șofer: „Au dat să spele străzile de Covid cu soluție și uitați-vă ce au făcut. Alunecă mai rău ca iarna, pe gheață. Sunt nu știu câte mașini lovite, motociclist lovit” 1

Vitalie Cojocari a scris: „Pentru că mi-ați scris și m-ați întrebat ce s-a întâmplat în sectorul 2?

Cineva a dat cu ceva substanță în zona sectorului 2. Deocamdată nu știu cui i-a lunecat ideea pe neuroni să facă asta, dar aflăm de la primăria sectorului în scurt timp.

Substanța respectivă este vâscoasă, uleioasă și extrem de lunecoasă când ajunge pe sol.

Vezi video aici:

Sunt câțiva răniți, câteva mașini tamponate. Evitați zona Delfinului, Pantelimon din București. Asta dacă puteți. Altfel, circulați cu prudență. Derapați de parcă am fi în plină iarnă.

Repet, carosabilul este extrem de lunecos.”