Surse. Infectat. Alt participant la filmările show-ului „Te cunosc de undeva” infectat cu coronavirus. Internat acum la ”Matei Balș”!

(Last Updated On: June 19, 2020)

Gândul anunță că fiul cunoscutului ex-fotbalist Ilie Dumitrescu este internat cu noul coronavirus la ”Matei Balș”! Actorul Toto Dumitrescu a participat la filmările show-ului „Te cunosc de undeva”

Surse medicale au mărturisit în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO că Toto (22 de ani) se află deja sub tratament la Spitalul „Matei Balș”. El participase la filmările show-ului ”Te cunosc de undeva” de la Antenă și s-a infectat, cel mai probabil, de la Marcel Pavel.

Surse. Infectat. Alt participant la filmările show-ului „Te cunosc de undeva” infectat cu coronavirus. Internat acum la ”Matei Balș”! 1

Alături de Jojo, Adda, Tavi Clonda sau Ami, Toto s-a numărat printre cei 11 concurenți selectați pentru mega-show-ul TV. Înainte să înceapă filmările, el declara că “Voiam sã mã pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar aceastã emisiune mã antreneazã şi mã încearcã exact cum mi-am dorit. Totodatã, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr- un ritm atat de alert!”

În urmă cu doar câteva zile, Marcel Pavel s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te cunosc de undeva”, acolo unde a interacționat cu Ozana Barabancea, dar și cu Andrei Ștefănescu și Toto Dumitrescu. De altfel, surse din Antena 1 ne-au mărturisit că șefii postului TV le-au recomandat tuturor angajaților show-ului să se testeze preventiv.