Soțul Biancăi Drăgușanu a fost SĂLTAT de Poliție și dus cu forța în carantină

Omul de afaceri Alex Bodi a fost prins de polițiști în trafic și dus în carantină. El trebuia să se afle în izolare la domiciliu.

Iubitul Biancăi Drăgușanu, aflat la volanul uneia dintre mașinile sale luxoase, a fost oprit de agenții rutieri pe șoseaua Pipera. Era abia trecut de miezul nopții, iar fostul soț al focoasei blondine reușise să depășească limita de viteză, având nu mai puţin de 104 km/h, anunță stiripesurse.ro.

Soțul Biancăi Drăgușanu a fost SĂLTAT de Poliție și dus cu forța în carantină 1

A fost legitimat, iar în urma verificărilor s-a aflat că era întors recent dintr-una dintre țările cu pericol, iar Bodi ar fi trebuit să fie în izolare. Potrivit Spynews.ro, oamenii legii l-au luat pe sus și l-au dus direct într-un centru de carantină.

Potrivit Poliției Capitalei, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h.

Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei. De asemenea, polițiștii i-au suspendat permisul pentru 90 de zile.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază.