Și Ozana Barabancea a fost infectată cu coronavirus. Nu credea în existența virusului

(Last Updated On: June 19, 2020)

Și cântăreața Ozana Barabancea a fost infectată cu noul coronavirus și internată la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală. Ea a intrat în contact cu cântărețul Marcel Pavel, participant la aceeași emisiune. Barabancea a susținut pana acum ca pandemia nu exista, luând la mișto informațiile despre coronavirus.

Potrivit Gândul.ro, care citează surse medicale, Ozana Barabancea a fost internată în spital joi la prânz, după ce testul la SARS-CoV-2 a ieşit pozitiv, şi se află într-o rezervă a Secţiei pentru copii a Spitalului Matei Balş, întrucât unitatea medicală nu mai are locuri de internare în saloanele destinate pacienţilor adulţi, anunță Hotnews.

Și Ozana Barabancea a fost infectată cu coronavirus. Nu credea în existența virusului 1

Barabancea este membră a juriului în show-ul de divertisment „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În urmă cu doar câteva zile, cântărețul Marcel Pavel – și el diagnosticat recent cu Covid-19 – s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii „Te cunosc de undeva”, acolo unde a interacționat cu Ozana Barabancea.

De altfel, potrivit Libertatea, la filmările pentru acea emisiune Marcel Pavel a intrat în contact cu mai multe nume cunoscute din showbiz, precum Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Cosmin Seleși sau Monica Anghel.

Toți angajaţii show-ului de televiziune vor fi testaţi pentru coronavirus, au spus surse din cadrul postului tv pentru Gândul.ro.

Mihai Alexandru Ene: „Doamna Ozana Barabancea e internată la spital din cauza a „ceva ce nu există”.
Partea bună, mai devreme sau mai târziu toată lumea se va convinge de evidență. Măcar când fiecare „va ști și el pe cineva” cu COVID-19.
Și Ozana Barabancea a fost infectată cu coronavirus. Nu credea în existența virusului 2

Și Ozana Barabancea a fost infectată cu coronavirus. Nu credea în existența virusului 3

Partea proastă… cred că o intuiți…”