Redeschiderea Mall-urilor din România, Ministrul Economiei anunță când s-ar putea întâmpla: Vrem să aducem viața la normalitate mai repede

(Last Updated On: June 2, 2020)

Guvernul se pregătește pentru a treia etapă de relaxare, redeschiderea Mall-urilor.

Ministrul Economiei a anunțat că se va întâlni marți cu reprezentanții centrelor comerciale și vor discuta despre redeschiderea magazinelor mari din Mall-uri.
Dacă totul merge bine, Mall-urile s-ar putea redeschide la data de 15 iunie, anunță Digi 24.

Redeschiderea Mall-urilor din România, Ministrul Economiei anunță când s-ar putea întâmpla: Vrem să aducem viața la normalitate mai repede 1

Virgil Popescu este încrezător că mall-urile s-ar putea deschide pe 15 iunie, „dacă lucrurile merge bine”. „Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă”, a spus ministrul.

„Mâine, la ora 15:00, am o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor, cu reprezentanții care închiriază aceste spații comerciale. Mi s-ar părea normal că dacă relaxăm, și lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor două săptămâni, să deschidem magazinele mari.

Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. Dacă lucrurile merg bine vrem să aducem viața la normalitate mai repede”, a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat luni la noapte la TVR și că este posibil ca românii să nu fie izolați timp de 14 zile la întoarcerea dintr-o vacanță în străinătate, anunță Gândul.info.

„Aș numi așa de o zonă a liberalizării de întoarcere în țară. Eu sunt oprimist că începând cu 15 iunie nu va mai fi nevoie de această intrare în izolare, după ce revii în țară. Vrem să relaxăm și mai mult măsurile. Nu vorbesc doar de Bulgaria și Grecia, ci și de țările care au o incidență a cazurilor mică.