Răzvan Chiruţă: „Sunt în trenul Mangalia-București și merg echipat așa. Deși e imposibil de respirat. De ce? Pentru că nu mă cheamă nici Rareș Bogdan, nici Costel Alexe, nici măcar Mihai Chirica. Sunt doar un …”

(Last Updated On: June 29, 2020)

Coronavirusul a împărțit România în două. Sunt cei conștienți, care poartă mască, și sunt cei „viteji”, care nu respectă regulile,. încurajați de politiciei precum Rareș Bogdan care organizează petrecere pentru copil cu 100 de persoane, după cum spune Libertatea. Dacă politicienii nu pățesc nimic, de ce ar păți ei ceva? Asta până ajung pe partul unui spital și discursul se schimbă.

Răzvan Chiruţă: „Sunt în trenul Mangalia-București și merg echipat așa. Deși e imposibil de respirat.
De ce? Pentru că nu mă cheamă nici Rareș Bogdan, nici Costel Alexe, nici măcar Mihai Chirica.

Răzvan Chiruţă: „Sunt în trenul Mangalia-București și merg echipat așa. Deși e imposibil de respirat. De ce? Pentru că nu mă cheamă nici Rareș Bogdan, nici Costel Alexe, nici măcar Mihai Chirica.  Sunt doar un ...” 1

Sunt doar un cetățean banal, care respectă regulile, că așa crede că e mai bine.

Imunitatea politică nu e egală cu imunitatea medicală. Coronavirusul e pentru toată lumea, nu e doar pentru fraieri.

Fii ca Chiruță, nu fi … ca Rareș Bogdan, Costel Alexe sau Mihai Chirica. Sau e Chirică, că nici nu știu?”

Până astăzi, 28 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 26.313 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18.814 au fost declarate vindecate și externate, iar bilanțul deceselor a ajuns la 1.612 morți, anunță Hortnews.. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 291 noi cazuri de îmbolnăvire.