Raed Arafat avertizează: Medicii vor ajunge să decidă cine rămâne în viață și cine nu. Sună extrem de cinic dar este realitatea!

(Last Updated On: June 27, 2020)

Raed Arafat este supărat că românii nu vor să poarte mască sau să se spele pe mâini pentru a reduce numărul de îmbolnăviri. Aceste două gesturi sunt prea dificile pentru unii români astfel că aceștia preferă să se  infecteze cu coronavirus. Din cauza numărului mare de îmbolnăviri, în spitale vor fi internați doar cei cu simptome, asimptomaticii vor fi lăsați acasă. Oricum mulți dintre cei asimptomatici nici nu știu că sunt infectați dar infectează pe alții pentru că nu poartă mască.

„Chiar dacă pare dur ce zic acum, la un moment dat, dacă nimeni nu vrea să creadă și nimeni nu vrea să asculte ne rămâne o singură soluție: așteptăm la spital! Primul venit, primul servit!

Raed Arafat avertizează: Medicii vor ajunge să decidă cine rămâne în viață și cine nu. Sună extrem de cinic dar este realitatea! 1

Stăm și așteptăm și să nu uite lumea că vom ajunge la situația, nu eu, medicii, cum s-a întâmplat în alte țări, să decidă cine rămâne în viață și cine nu. Sună extrem de cinic dar este realitatea!”, a spus Raed Arafat la Digi 24, preluat de Hotnews. 

Arafat îi îndeamnă pe cei care nu cred să se ducă și să stea de vorbă cu cei care s-au externat și care erau simptomatici și să vadă cum s-au simțit când erau în spital.

”Asta nu se înțelege, nu e o gripă obișnuită. Acolo treci prin ea, te vindeci, ai plecat, majoritatea trec prin gripă foarte simplu. Aici vedem că la majoritatea lasă sechele, lasă sechele pulmonare serioase. Nu e o boală care este foarte simplă, are unele complicații pe care nu le vedem cu altele, are complicații nu numai pe sistemul pulmonar. Situația oricând poate să degenereze”, a spus Arafat.

Crina Dobre: „Cine-a zis că la noi doar cu biciul se poate, a avut dreptate.
E incredibil cum, după două luni de izolare impusă prin lege, au zvâcnit toți pe uși, de parcă a inventat guvernul cuvântul “contagios”!

Raed Arafat avertizează: Medicii vor ajunge să decidă cine rămâne în viață și cine nu. Sună extrem de cinic dar este realitatea! 2

Înseamnă ceva care se ia, jur! Dacă te apropii și-ți suflii-n nas cu vecinul, se ia!
Probabil că un lingvist ar fi fost mai bun să comunice, sunt sigură că nu știe toată lumea ce înseamnă “contagios”, altfel nu există explicație acceptabilă pentru poza de mai jos!

Dintr-o țară aproape fără cazuri am ajuns o țară de care se feresc celelalte țări! Incredibil”