Raed Arafat, atacat din nou de avocatul Gheorghe Piperea: „Reamintesc că suntem singura țară din lume care internează forțat și ilegal și izolează la domiciliu/carantinează/“termometrizează” oameni sănătoși. Asta pentru că așa a dictat domnul în cauză. Nu o să …”

(Last Updated On: June 3, 2020)

Avocatul Gheorghe Piperea îl atacă din nou pe Raed Arafat după ce acesta i-a cerut să ia persoane asimptomatice  acasă dacă nu crede că sunt un pericol și nu trebuie internate.

Avocatul Gheorghe Piperea, citat de stiripesurse.ro: “Pe vremuri, când se potcovea puricele cu 99 de oca de fier, domnul Arafat mă suna oarecum disperat să îl ajut/asist/reprezint în încercarea de a scăpa de persecuțiile lui Băsescu și ale lui Boc. Am ieșit și în stradă pentru a mă opune demiterii domniei sale de către Boc. Nu îmi pare rău : am ieșit în stradă pentru un principiu, și nu pentru o persoană.

Raed Arafat, atacat din nou de avocatul Gheorghe Piperea: „Reamintesc că suntem singura țară din lume care internează forțat și ilegal și izolează la domiciliu/carantinează/“termometrizează” oameni sănătoși. Asta pentru că așa a dictat domnul în cauză. Nu o să ...” 1

Văd acum că, într-un mesaj cam agramat pe pagina sa de Facebook, domnul în cauză emite o provocare infantilă. Îmi cere să găzduiesc niște asimptomatici.

(…) În plus, “găzduirea” de care vorbește este și inutilă – a făcut domnia sa în așa fel încât spitalele din București să fie goale în proporție de 90%, răpind tuturor cetățenilor Bucureștiului dreptul la îngrijire medicală și tratament, și a determinat construcția de spitale de carton ori transformarea unor depozite ale unor hiper-marketuri în “spitale”, deci e loc berechet pentru asimptomatici.

Reamintesc că suntem singura țară din lume care internează forțat și ilegal și izolează la domiciliu/carantinează/“termometrizează” oameni sănătoși. Asta pentru că așa a dictat domnul în cauză.

Nu o să intru în polemici cu domnul Arafat. Adevăratul meu (nostru) adversar este Manole Isărescu.

Reafirm că eu chiar cred în principiul prezumției de nevinovăție și în necesitatea unui avocat pentru a te putea apăra eficient în instanță, chiar și din postura de țap ispășitor al prăpădului judiciar care va veni”.