Olivia Steer, mesaj controversat: „De ce românii ar fi atât de proști încât să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus?”

(Last Updated On: June 4, 2020)

Olivia Steer a postat un nou mesaj controversat despre vaccinuri.

După ce Ludovic Orban s-a declarat pentru vaccinarea obligatorie, iar Nelu Tătaru a precizat că Ministerul Sănătății se pregătește să achiziționeze câteva milioane de doze de vaccin antigripal, Steer spune că vaccinul antigripal produce coronavirus și publică și un studiu, informează stiripesurse.ro.

Olivia Steer, mesaj controversat: „De ce românii ar fi atât de proști încât să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus?” 1

”Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl înțeleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie.

Îl înțeleg și pe el. Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus, ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2.”, e mesajul postat de Olivia Steer.