Oana Dimofte: „De joi, suntem la mare. Și ba da, poți să vii la mare și să respecți regulile, dacă îți pasă de ele. Noi am făcut așa”:

(Last Updated On: June 29, 2020)

Mersul la mare nu înseamnă automat infectare cu coronavirus. Trebuie doar să respecți anumite reguli simple.

Oana Dimofte: „De joi, suntem la mare. Mai exact, în Vama Veche.
Și ba da, poți să vii la mare și să respecți regulile, dacă îți pasă de ele. Noi am făcut așa:

Oana Dimofte: „De joi, suntem la mare. Și ba da, poți să vii la mare și să respecți regulile, dacă îți pasă de ele. Noi am făcut așa”: 1

* Venit cu mașina. Masca pe față când ne-am oprit la benzinărie.
* Cazare la o pensiune cu o curte generoasă și cu bucătărie de vară. Pentru noi a fost, la fel ca și în anii trecuți, Vila Oneiro.

* Pe cât posibil, venit cu prieteni care respectă și ei regulile. Indiferent ce părere au despre pandemie.

* Mâncare cumpărată de la supermarket și pregătită la locul de cazare. Dacă asta nu se poate, există varianta cu takeaway de la autoservire. O singură dată, am mâncat la BOLO pe terasa de afară. Angajații aveau mască și mănuși. Odată cu meniul, a venit și formularul unde ne-am lăsat datele personale și de contact, în caz de ceva. Am tras cu ochiul și la Bibi. Și acolo angajații erau echipați regulamentar.

* Plajă acolo unde există distanțare. Noi am mers la Plaja de Carte și am preferat să stau pe prosop, mai degrabă decât pe șezlong. Dar da, oamenii dezinfectează și șezlongurile, am văzut cu ochii mei.

* Fără cluburi și party pe plajă în aglomerație. Oricum nu sunt genul nostru și nu le-am dus dorul.
Așadar da, se poate să te bucuri de mare și să respecți regulile. Dacă îți pasă de ele cu adevărat”.

Digi 24 anunță că a fost cel mai aglomerat weekend din această vară de pe litoralul românesc. Vremea frumoasă i-a făcut pe mulți să ia drumul mării.