Ministrul de Interne anunță noi măsuri posibile de la 15 iunie. Ce presupune următoarea etapă de relaxare

(Last Updated On: June 4, 2020)

Marcel Vela, ministrul de Interne, a făcut publice o serie dintre măsurile care ar putea intra în vigoare de la 15 iunie.

Vela a declarat că de la 15 iunie s-ar putea relua inclusiv zborurile către şi dinspre Marea Britanie. În același timp, tot de la 15 iunie ar putea fi modificată şi prevederea conform căreia persoanele care se întorc din străinătate să fie izolate la domiciliu, informează gandul.info.

Ministrul de Interne anunță noi măsuri posibile de la 15 iunie. Ce presupune următoarea etapă de relaxare 1

„Se analizează posibilitatea anulării acestor suspendări, adică posibilitatea reluării curselor regulate din 15 iunie. Cu ocazia analizei pentru a 3-a etapă de relaxare, din 15 iunie există această posibilitate, după analiza specialiştilor.

Înregistrând în frontieră un aflux mare de cetăţeni, izolarea s-a impus şi de la 1 iunie, dar în funcţie de evoluţia epidemiologică la nivelul întregii ţări, se poate lua oricând o asemnea decizie cu privire la nemeniţinerea sau menţinerea doar parţială a izolăriila domiciliu”, a declarat Marcel Vela.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, va răspunde în fiecare zi de miercuri la şapte întrebări pe contul său de socializare.

„Întotdeauna am încurajat şi voi încuraja dialogul deschis şi liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatările dumneavoastră din teritoriu, întrebările dar şi opiniile exprimate coerent indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Critica a fost mereu un element care a dus către evoluţie şi tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavoastră.

Vezi video aici:

Astfel, în acest scop, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine, să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media”, a scris Vela, marţi, pe Facebook.