Medicul Anca Dumitrescu: „Sunt după o garda istovitoare, in spital Covid ! Toate paturile s-au ocupat ! Un asimptomatic a desaturat brusc, la 88%… ma bate un gând : sa trateze Renate Weber și CCR toți bolnavii deCovid 19”

Medicul Anca Dumitrescu explică de ce asimptomaticii ar trebui internați. Starea lor de sănătate se agravează brusc. Și totuși, nu ar trebui că aceștia să fie aduși cu ambulanțele de acasă dacă li se face rău. Vor fi sute și sute de asimptomatici. Unde să-i internezi pe toți? Nu ar trebui pregătiți asimptomaticii cum să se descurce acasă, în izolare? Și așa sunt asimptomatici nedescoperiți.

Pe Facebook, Anca Dumitrescu a scris: „Sunt după o garda istovitoare, in spital Covid ! Toate paturile s-au ocupat ! Din 7 suspecți sa-au confirmat 7! Avem internați și câțiva așa -ziși asimptomatici !

Medicul Anca Dumitrescu: „Sunt după o garda istovitoare, in spital Covid ! Toate paturile s-au ocupat ! Un asimptomatic a desaturat brusc, la 88%... ma bate un gând : sa trateze Renate Weber și CCR toți bolnavii deCovid 19” 1

S-au testat la privat, ca erau mai obosiți sau ca i-a mai durut capul ! Acum ne amenință ca ne dau in judecată ca ii ținem internați ! Un asimptomatic a desaturat brusc, la 88%… Doua ambulante vin neanunțate cu un confirmat și un suspect … Nebunie … unde sa ii pun ! Nici un spital nu mai are locuri …. Fac rotații, combinații… reușesc sa-i internez …

Nu mai vreau …am obosit ! Cel mai tare ma obosește negarea evidențelor : Covid 19 este o boala insuficient cunoscuta, cu evoluție imprevizibila și teribil de contagioasa … Poate de la nesomn … ma bate un gând : sa trateze Renate Weber și CCR toți bolnavii deCovid 19”

Digi 24 anunță că 325 de noi cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate sâmbătă, conform datelor parțiale anunțate astăzi de Grupul de Comunicare Strategică.