Marcel Pavel: ”În ultimele zile am trecut prin momente cumplite, mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea”

Marcel Pavel a povestit prin ce a trecut de când a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul s-a simțit destul de rău din cauza tratamentului care îi era administrat.

Marcel Pavel a fost pus pe perfuzii și i-a fost pusă și masca de oxigen deoarece nu putea să respire singur. Mai mult decât atât, el acuza și dureri musculare, iar dubla pneumonie pe care o are i-a afectat și mai tare starea de sănătate, informează romaniatv.net.

Marcel Pavel: ”În ultimele zile am trecut prin momente cumplite, mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea” 1

”În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (…) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (…) Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor.

Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea”, a spus Marcel Pavel în momentul în care și-a revenit câteva ore mai târziu.

”Sâmbătă s-a simțit destul de rău, și s-a speriat foarte tare, mai ales că durerile erau mari. Toată ziua a stat sub observație. Din fericire, duminică, situația s-a schimbat. Starea de sănătate a artistului s-a îmbunătățit cât de cât și i s-a scos masca de respirație. Apoi, a început să se și hrănească singur, și să vorbească, dovadă că acum este mai bine”, a dezvăluit un apropiat de-al cântărețului.