Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă după interviul ilegal din pușcărie. Ce făcea fostul președinte PSD: „Mai o sudură, mai o reparație”

(Last Updated On: June 26, 2020)

Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă la Penitenciarul Rahova, după ce fostul președinte PSD a acordat un interviu prin Skype fostei sale consiliere Anca Alexandrescu.

În urma difuzării interviului, Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că nu a autorizat realizarea niciunui interviu în spatele gratiilor și că va face un control la Penitenciarul Rahova, unde este deținut Liviu Dragnea, informează digi24.ro.

Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă după interviul ilegal din pușcărie. Ce făcea fostul președinte PSD: „Mai o sudură, mai o reparație” 1

Prima parte a interviul realizat de Anca Alexandrescu a fost difuzată joi. Liviu Dragnea a declarat că este bine, la Rahova, la garaj, unde muncește zilnic: „Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație”. „Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a precizat el.

Fostul președinte al PSD a ținut să acuze forța politică reprezentată de Klaus Iohannis și PNL că „a mers în toate campaniile și când a câștigat a câștigat pe un mesaj anti cineva” și că încearcă să facă același lucru și acum.