Irina Andries: „Era sa ma pierdeți. Era sa ma pierdeți și de aici, și din viața reala, de tot. Venind eu voinicește pe Ștefan cel Mare, îmi deschide portiera in fața un nesimțit, care nu numai ca nu s-a uitat in retrovizoare, dar era parcat și pe colț, fix pe trecerea de pietoni. L-am înjurat tare… La Obor, pe trecerea de pietoni, parcat un BMW cu o mârlanca la volan. O întreb dacă …”

(Last Updated On: June 3, 2020)

Bicicliștii au viață grea din cauza șoferilor inconștienți și tupeiști. Cu cât este mașina mai scumpă, cu atât este mai mare tupeul.

Pe Facebook, Irina Andries a scris: „Era sa ma pierdeți. Era sa ma pierdeți și de aici, și din viața reala, de tot. Eu știu ca ma supun riscurilor când aleg sa ma deplasez cu bicicleta/trotineta in loc de mașina.

Irina Andries: „Era sa ma pierdeți. Era sa ma pierdeți și de aici, și din viața reala, de tot. Venind eu voinicește pe Ștefan cel Mare, îmi deschide portiera in fața un nesimțit, care nu numai ca nu s-a uitat in retrovizoare, dar era parcat și pe colț, fix pe trecerea de pietoni. L-am înjurat tare... La Obor, pe trecerea de pietoni, parcat un BMW cu o mârlanca la volan. O întreb dacă ...” 1

Astăzi, venind eu voinicește pe Ștefan cel Mare, îmi deschide portiera in fața un nesimțit, care nu numai ca nu s-a uitat in retrovizoare, dar era parcat și pe colț, fix pe trecerea de pietoni. L-am înjurat tare, dar acum îmi pare rău ca nu am oprit sa-i fi tras una.

Am tras de ghidon instinctiv, norocul meu a fost ca nu aveam in spate nicio mașina, ca aia eram. M-am dezechilibrat, era da cad, dar am reușit totuși sa rămân pe cele doua roți.

La Obor, pe trecerea de pietoni, parcat un BMW cu o mârlanca la volan. O întreb dacă știe ca e parcata pe trecere și cu nesimțire îmi Răspunde ca știe și nu-i pasa.

Trecătorii, destul de mulți, vădit încurcați de mașina, se uita ciudat la mine, nu la ea”.