Infectați. Fabrică din România închisă până marți după ce 4 angajați au fost depistați pozitiv cu COVID 19

(Last Updated On: June 1, 2020)

Mare provocare în această perioadă o reprezintă infectările cu coronavirus la locul de muncă. O singură persoană infectată poate duce la închiderea făbricii.

Compania Plexus din Parcul Industrial Eurobusiness I din Oradea, producător american de componente electrice, şi-a suspendat activitatea, după ce 4 persoane au fost infectate cu coronavirus, anunță ebihoreanul.ro.

Infectați. Fabrică din România închisă până marți după ce 4 angajați au fost depistați pozitiv cu COVID 19 1

Potrivit unui comunicat oficial, primul caz de infecție a fost descoperit pe 20 mai, iar celelalte trei cazuri au fost descoperite pe 28 mai. “Din fericire, ei se simt bine până acum şi le dorim o recuperare în siguranţă”, a transmis Plexus.

Compania a menționat că lucrează cu DSP , iar toţi angajaţii care au fost în contact cu cei 4 bolnavi au fost deja înștiințați că vor fi testaţi. Compania Plexus a confirmat, de asemenea, că activitatea a fost suspendată până marți, pentru finalizarea procesului de decontaminare

„Sănătatea şi siguranţa angajaţilor noştri este o prioritate. Plexus respectă protocoalele medicale stabilite de autorităţile naţionale şi internaţionale şi a implementat instrucţiuni în privinţa interacţiunilor sociale, a igieniei şi a călătoriilor”, mai transmite compania.