Infectată. Și Alina Puşcaş are coronavirus. „Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19. Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare”

(Last Updated On: June 20, 2020)

Continuă seria de îmbolnăviri cu coronavirus de la Antena 1, focarul  de la “Te cunosc de undeva”. Prezentatoarea emisiunii, Alina Pușcaș, a recunoscut vineri că etse infectată cu coronavirus.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu de la emisiunea “Te cunosc de undeva” au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Acum și prezentatoarea Alina Pușcaș a fost confirmată pozitiv cu COVID-19, boala infecţioasă provocată de noul coronavirus.

Infectată. Și Alina Puşcaş are coronavirus. „Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19. Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare” 1

Alina Pușcaș ar fi ajuns joi seară la spital. Vedeta a apus că este asimptomatică, iar membrii familiei ei au fost testați negativ.

Prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” a spus că nu a mers la Matei Balș, ci se află la Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan.

“Eu am preferat să vin aici. De ce credeți? Eu sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă”, a precizat Alina Puşcaş pentru Elle, preluată de RTV. 

Alina Pușcaș a făcut testul joi, însă a mărturisit că nu a avut simptomele specifice coronavirusului: nu a tușit, nu a avut febră, dureri de cap sau musculare.

“Am făcut testul ieri și am fost confirmată: sunt pozitivă. Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19 care, se pare, a fost cu mine foarte simpatic, pentru că nu mi-a oferit nici măcar un simptom. Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. M-am simțit perfect”, a menţionat Alina Puşcaş.